back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Δελτίο Τύπου της δημοτικής παράταξης «ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο Τύπου της δημοτικής παράταξης «ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Η δημοτική παράταξη «ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» εκφράζει τη συμπαράσταση της στις δεκατέσσερις (14)  οικογένειες των συμπατριωτών μας, που εδώ και δεκαετίες υπηρετούσαν σε μόνιμες θέσεις στο χώρο της υγείας και που από 9 Απριλίου τίθενται σε καθεστώς διαθεσιμότητας και εργασιακής αβεβαιότητας.

Δυστυχώς η «λαίλαπα» της μνημονιακής πολιτικής και των δεσμεύσεων δεν άφησε αλώβητους  και τους συμπατριώτες μας, αναγκάζοντας τους να βγουν σε διαθεσιμότητα ενός μηνός και να μεταφερθούν στο φορέα του ΕΚΑΒ, θέτοντας με την τόση προχειρότητα τους σε κίνδυνο όλο το Λεριακό λαό, αφού δε θα υπάρχουν ασθενοφόρα για να καλύπτουν τα περιστατικά.

Ως παράταξη, δηλώνουμε πως θα είμαστε «μπροστάρηδες» στον αγώνα για την εργασιακή αποκατάσταση και επίλυση του αναφυόμενου εργασιακού  τους προβλήματος, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια και σε οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως η εργασιακή «ομηρεία» τους θα λήξει στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα και θα επέλθει η εργασιακή ισορροπία , αλλά και ηρεμία στην οικογενειακή τους ζωή και καθημερινότητα.

Οι αγώνες μας θα σταματήσουν μόνο και εφόσον οι συμπατριώτες μας θα επιστρέψουν στις θέσεις τους που χρόνια υπηρετούσαν με ιδιαίτερο ζήλο και αφοσίωση, προσφέροντας τα μέγιστα στον τομέα της υγείας και στους συνανθρώπους τους.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ