back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δελτίο τύπου παράταξης «ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» για την Πύλη Εισόδου στη Λέρο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο τύπου παράταξης «ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» για την Πύλη Εισόδου στη Λέρο

Δελτίο Τύπου για την Πύλη Εισόδου εξέδωσε η δημοτική Παράταξη “ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” αναφέροντας τα ακόλουθα:


“Το όνειρο και ο αγώνας τριάμισι χρόνων φθάνει νικηφόρα προς το τέλος του. Μετά τη δημοσίευση στην εφημερίδα της Κυβέρνησης της εξομοίωσης του λιμένα της Αγίας Μαρίνας (τεύχος Α.Α.Π, αρ. φ. 125/17.04.2014), απομένουν οι τελευταίες εργασίες προκειμένου να δοθεί η απαιτούμενη άδεια λειτουργίας και η πολυπόθητη πύλη εισόδου εξόδου θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει. 

Τα ψεύδη, οι συκοφαντίες, οι παραπλανήσεις και οι κάθε είδους κακοήθειες, που σκοπό είχαν να βλάψουν το Δήμαρχο και την παράταξη του, είχαν – και έχουν – γυάλινα πόδια. Η πύλη εισόδου εξόδου στην Αγία Μαρίνα είναι γεγονός! Εμείς, δε σταματάμε εδώ.

Στόχος μας παραμένει η πιστοποίηση και του λιμένα του Λακκιού, προκειμένου να δημιουργηθεί και δεύτερη πύλη εκεί, αποφέροντας τεράστια οικονομικά οφέλη για όλο το νησί. Το όραμα, ο σχεδιασμός, η δυναμική και το αποτέλεσμα για την αλλαγή σελίδας της Λέρου από το Μιχάλη Κόλια και την παράταξη του, συνεχίζεται…”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΕΔΩ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ