back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΛΕΡΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΛΕΡΟΥ

“ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΣΤΟΧΙΑΣ & ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΥ & ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ”

Η Διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, μετά από πολύμηνη γραφειοκρατική διαδικασία, την υπογραφή των συμβάσεων από τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ.Λ. κο Νεκτάριο Μπίλλη και των αναδόχων των έργων που αφορούν το αλιευτικό καταφύγιο Ξηροκάμπου και το λιμένα της Αγίας Μαρίνας.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών για το έργο “Αποκατάσταση Αστοχίας και Ενίσχυσης Θωράκισης Προβλήτας Αλιευτικού Καταφυγίου Ξηροκάμπου” αναδείχθηκε ανάδοχος ο κος Δημήτριος Παπαγεωργίου και για το έργο “Αποκατάσταση Αστοχίας και Ενίσχυσης Θωράκισης Προβλήτας Λιμένα Αγίας Μαρίνας” αναδείχθηκε ανάδοχος ο κος Εμμανουήλ Μαθιουδάκης.

Πλέον, οι εργασίες μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα και με την ολοκλήρωση τους, οι λιμενικές εγκαταστάσεις θα γίνουν πιο ασφαλείς, τόσο για τα σκάφη, όσο και για τους επισκέπτες, ενώ παράλληλα θα αναβαθμιστεί η εικόνα τους.

Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους του ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ.Λ., τον Διευθυντή και τους μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας για την συμμετοχή και την πολύτιμη βοήθειά τους στην ολοκλήρωση των διαδικασιών.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ