back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ν. Χαραλάμπης: «Θα κάνω αγώνα για να έχει το νοσοκομείο Λέρου όσους γιατρούς πρέπει»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΝ. Χαραλάμπης: «Θα κάνω αγώνα για να έχει το νοσοκομείο Λέρου όσους γιατρούς πρέπει»

Αποφασισμένος να κάνει πολλά πράγματα για τη στελέχωση του νοσοκομείου της Λέρου με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων αλλά και να αναδείξει το έργο που κάνουν στο νησί, δήλωσε μιλώντας στον “Sky Rodos” ο νέος διοικητής του νοσοκομείου κ. Νίκος Χαραλάμπης.

«Προσπαθώ να βάλω μια τάξη. Στην προσπάθεια που ξεκίνησα με βοηθούν όλοι. Στόχος να αλλάξουν κάποια δεδομένα για τις δομές υγείας της Λέρου. Υπάρχουν τεράστιες δράσεις που ασκούν οι εργαζόμενοι και δεν έχουν αναδειχθεί.

Έχω ετοιμάσει ένα επιχειρησιακό πρόγραμμα που θα παρουσιάσω στις τοπικές αρχές αφού εγκριθεί από την 2η Υγειονομική Περιφέρεια. Θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ ψυχιατρικά χρηματοδοτούμενα προγράμματα από την Ε.Ε.» δήλωσε ο κ. Χαραλάμπης.

Σε ερώτηση για τη λειτουργία του Ψυχιατρείου της Λέρου είπε πως φιλοξενεί 220 ασθενείς.

«Θέλω να καταφέρω να έχουμε μόνιμους αναισθησιολόγους και γιατρούς όλων των ειδικοτήτων γιατί βοηθούν και τη δομή του ψυχιατρείου. Στόχος μου να είμαστε αυτάρκεις, ώστε να μην ταλαιπωρούνται με μετακινήσεις σε άλλα νησιά κάτοικοι και επισκέπτες», είπε ο κ. Χαραλάμπης.

Σε ερώτηση για την αντιμετώπιση που έχει από την κοινωνία της Λέρου ο κ. Χαραλάμπης, τόνισε πως οι κάτοικοι τον στηρίζουν ήδη γιατί δεν έχουν ξεχάσει τα έργα που έκανε για το νησί τους όταν υπηρετούσε στο Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου.

«Με συναντούν οι κάτοικοι της Λέρου στον δρόμο και μου λένε για τα έργα που έκανα στο νησί όταν ήμουν στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ν. Δωδεκανήσου. Η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν με τιμά και μου δίνει δύναμη για τον αγώνα που έχω να κάνω», είπε ο κ. Χαραλάμπης.

Πηγή: rodiaki.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ