Στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΟΑΚΑ) πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών – Γυναικών, το κορυφαίο αθλητικό εγχώριο γεγονός και το μεγαλύτερο ραντεβού του Ελληνικού Κλασικού Αθλητισμού.
Επτακόσιοι ενενήντα οκτώ (798) αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους όλης της Ελλάδας διεκδίκησαν τον πολυπόθητο τίτλο. Φέτος μάλιστα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών συμπληρώνει 100 χρόνια και ο ΣΕΓΑΣ έδωσε εορταστικό τόνο στη διοργάνωση.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος υπήρχαν πολύ καλές επιδόσεις παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η νεροποντή την προηγούμενη μέρα, αλλά και ο δυνατός αέρας που φύσαγε κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Πολύ καλή η παρουσία, αλλά και το αποτέλεσμα για την πρωταθλήτρια μας Ουρανία Ρεμπούλη η οποία συμμετείχε στα 5.000μ. γυναικών και κέρδισε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο ανάμεσα σε 25 αθλήτριες.
Επόμενος στόχος, η συμμετοχή της στον Μαραθώνιο της Αθήνας.




















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»