back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απάντηση Δημοτικής Παράταξης “Λέρος-Το Μέλλον Σου Ανήκει” απέναντι στους ψευδείς ισχυρισμούς του Δημάρχου Λέρου.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑπάντηση Δημοτικής Παράταξης "Λέρος-Το Μέλλον Σου Ανήκει" απέναντι στους ψευδείς ισχυρισμούς του Δημάρχου Λέρου.

Ο κ. Κόλιας γνωστός ως εκμαυλιστής συνειδήσεων και παραποιητής της αλήθειας έρχεται ακόμα μια φορά να παραπληροφορήσει.

Είναι γνωστό άλλωστε, πως ο σαματάς και η αναμπουμπούλα είναι και οι μόνες του στρατηγικές. Ο κ. Δήμαρχος δεν έχει κατανοήσει πως τεχνάσματα τύπου «Άρτον και θεάματα» όπου ο πολιτικός λόγος αρκείται περισσότερο στο φαίνεσθαι και λιγότερο στην ουσία, δεν πιάνουν πλέον.

Ιδιαίτερα σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως κοινωνία, όπου η μια δοκιμασία διαδέχεται την άλλη σε καθημερινή βάση και που πολύ σοβαρά ζητήματα χρήζουν άμεσης προσοχής, δράσης και επίλυσης.

Συγκεκριμένα:

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου της Δευτέρας 4/5/2020, η οποία πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, η πρόταση που ψήφισε η παράταξη μας, έχει ως μοναδική διαφορά συγκριτικά με την πρόταση του Υπουργείου Πολιτισμού, το να εξαιρεθεί απο τον επικείμενο χαρακτηρισμό η Ναυτική Βάση (για ευνόητους/στρατιωτικούς λόγους αλλά και για λόγους προστασίας της Βάσης μας).

Επομένως καταρρίπτουμε τις κενολογίες, τους παραπλανητικούς, εκπτωτικούς και ψευδείς ισχυρισμούς σας κ. Κόλια. Η παράταξη μας, με ξεκάθαρες θέσεις και προτάσεις θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες μας, έτοιμοι να αγωνιστούμε για τον τόπο μας και απέναντι σε καθετί που τείνει να τον φαλκιδεύσει.

Αυτή είναι και η μόνη μας δέσμευση.

Γιάννης Σοροκάκης,

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης “Λέρος-Το Μέλλον Σου Ανήκει”

Διαμαντάρας Δημήτριος,

Δημοτικός Σύμβουλος

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ