back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απάντηση Δημάρχου Λέρου στον Επικεφαλής της Μειοψηφίας κ. Μιχάλη Κοντραφούρη για όσα αναφέρει στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑπάντηση Δημάρχου Λέρου στον Επικεφαλής της Μειοψηφίας κ. Μιχάλη Κοντραφούρη για όσα αναφέρει στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης!

“Καυστικότατο” δελτίο τύπου εξέδωσε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, σχετικά με τα όσα αναφέρονται στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης του επικεφαλής της Μειοψηφίας κ. Μιχάλη Κοντραφούρη, στο οποίο αναφέρει τα εξής:  

Ευτυχώς, ο κ. Κοντραφούρης κατάλαβε μετά από 12 χρόνια, ότι η παράταξη στην οποία ηγείται λειτουργεί εις βάρος των συμφερόντων του τόπου μας. Τον καλώ να συμπλεύσει μαζί μας, ώστε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Λέρου. Έτσι θα αποδείξει ότι πράγματι αγαπάει τον τόπο που μεγάλωσε.

Εμείς από την πλευρά μας, για να αποδείξουμε ότι αγαπάμε τη Λέρο, θα του συγχωρέσουμε το γεγονός ότι ξεχνάει, πως με δημοκρατικές διαδικασίες ο Λεριακός Λαός μας τοποθέτησε στη θέση που βρισκόμαστε. 

Θα του συγχωρέσουμε την αναφορά που κάνει ότι «η δική μας παράταξη είναι μια ομάδα ανθρώπων με απειρία και ανεπάρκεια που θα βάλλει το νησί σε περιπέτειες», προσβάλλοντας έτσι την πλειοψηφία του Λεριακού Λαού που μας τίμησε με την ψήφο του. 

Επίσης θα του συγχωρέσουμε το ότι επί δημαρχίας του, έπεφταν εκατομμύρια σε τσιμέντα, χωρίς να εξασφαλίσει ούτε μια θέση εργασίας, μόνο και μόνο, για να σώσει την καρέκλα του. 

Τέλος, για να αποδείξουμε ότι αγαπάμε την Λέρο, θα του προσφέρουμε πολιτική στέγη, αφού, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην επιστολή του, είναι ο «υπό διωγμό μπαλαντέρ» της παράταξής του. 

Όμως πολύ φοβούμαστε, ότι στην «πολιτική τράπουλα», ο «μπαλαντέρ» καλείται και.. «τζόκερ», με σήμα τον γνωστό γελωτοποιό”. 

Ο Δήμαρχος Λέρου
Μιχάλης Κόλιας 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ