back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Δημοτικής Παράταξης Π.Α.Τ.Μ.Ο.Σ του κ. Στόικου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑνακοίνωση υποψηφιότητας της Δημοτικής Παράταξης Π.Α.Τ.Μ.Ο.Σ του κ. Στόικου

Αγαπητοί Συμπολίτες Πατινιώτισσες και Πατινιώτες,

Απευθυνόμαστε σήμερα σε όλους και όλες εσάς με αίσθημα ευθύνης και με σταθερή προσήλωση στις αξίες που υπηρετούμε, ανακοινώνοντας την κάθοδο της Δημοτικής Παράταξης Π.Α.Τ.Μ.Ο.Σ. (Προοπτική Ανάπτυξης Τώρα Με Όραμα & Σύνεση) στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014 με επικεφαλή το νυν Δήμαρχο ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΟΪΚΟ, τον άνθρωπο που μας απέδειξε με τη στάση και τη συμπεριφορά του ότι οραματίζεται και υλοποιεί για την κοινωνία της Πάτμου με υπευθυνότητα, σεβασμό, ταπεινότητα και συνέπεια.

Ως δημοτική αρχή αποδείξαμε ότι μας διέπουν αξίες προσφοράς στην κοινωνία, πολιτικό ήθος, διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση, ειλικρίνεια προς τους συμπολίτες μας και προσήλωση στους στόχους μας.

Με σοβαρότητα και εργατικότητα υλοποιήσαμε στα τρία (3) δύσκολα χρόνια στο μέτρο του εφικτού όσα σας υποσχεθήκαμε και βούλησή μας είναι η συνέχεια αυτής της προσπάθειας με τη δική σας συμμετοχή.

Με τη συνεχή παρουσία μας εντός κι εκτός Πάτμου αντιμετωπίσαμε τα ζητήματα των νησιών μας (Πάτμου, Αρκιών και Μαράθι) με προτάσεις, ιδέες και λύσεις.

Η ολοκλήρωση των έργων υποδομής που βρίσκονται προς υλοποίηση θα δώσουν πνοή στον τόπο μας και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής όλων μας.   

Με προγραμματισμό, μεθοδικότητα, εμπειρία και γνώσεις βάζουμε τις βάσεις για ένα Δήμο με οικονομική, επαγγελματική και αναπτυξιακή προοπτική.

Οραματιζόμαστε με αξιώσεις το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Απευθυνόμαστε σε σας με καθαρή συνείδηση και κοιτάμε στα μάτια, όλους τους πολίτες του νησιού μας ζητώντας  για μια ακόμα φορά τη στήριξή σας, με στόχο  να συνεχίσουμε το έργο που αρχίσαμε.

Στις επόμενες μέρες θα διακηρύξουμε την επίσημη ίδρυση του Συνδυασμού και θα παρουσιάσουμε τα ονόματα των είκοσι έξι (26) αξιόλογων συμπολιτών μας που μας έκαναν την τιμή να συστρατευτούν σ’ αυτό το νικηφόρο αγώνα της 18ης Μαΐου 2014.

Συνεχίζουμε δυναμικά για τα νησιά μας. 


Δημοτική Παράταξη Π.Α.Τ.Μ.Ο.Σ.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ