back to top
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Στέλιου Λουλουδιά για τον Δήμο Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑνακοίνωση υποψηφιότητας Στέλιου Λουλουδιά για τον Δήμο Λέρου

Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές εξέδωσε ο Στέλιος Λουλουδιάς, αναφέροντας τα παρακάτω:

Aγαπητές και αγαπητοί συμπατριώτες,

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον προσεχή Μάιο και θα αναδείξουν τη Νέα Δημοτική Αρχή στη Λέρο μας είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Ο Δήμος, είναι ο εγγύτερος θεσμός στον πολίτη και καλείται σε ένα πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο περιβάλλον να διεκδικήσει πόρους και προγράμματα που θα υλοποιηθούν και θα επενδυθούν συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τόπου μας, καλύπτοντας τις ανάγκες της νέας εποχής.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα πρέπει να σηματοδοτήσουμε την πορεία μιας νέας αντίληψης για το Δήμο μας, μιας νέας νοοτροπίας για την πανέμορφη Λέρο μας, που θα αποτελέσουν την αφετηρία για μια νέα αρχή, ένα νέο δυναμικό και ελπιδοφόρο ξεκίνημα για το νησί μας.

Δυστυχώς η Λέρος μας, τα τελευταία χρόνια έμεινε όχι απλά στάσιμη σε θέματα ανάπτυξης και υποδομών αλλά έκανε και βήματα προς τα πίσω με τις συνέπειες των πολιτικών λαθών και δράσεων να τις βιώνουμε όλοι οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες του νησιού.

Είμαστε μια ομάδα πολιτών της Λέρου που έχουμε ένα κοινό όραμα: να συμβάλουμε στο να αλλάξει το τέλμα που επικρατεί στο νησί μας τα τελευταία έτη, και να δώσουμε ένα τέλος στη μιζέρια, στην απαισιοδοξία, στην κακομοιριά και να φέρουμε την ανάπτυξη στο νησί, να κερδίσουμε το μέλλον για τα παιδιά μας.

Είμαστε ενεργοί πολίτες του νησιού, που μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας και η διάθεση της προσφοράς σε αυτόν με ανιδιοτέλεια, είμαστε άνθρωποι της εργασίας και της κοινωνίας που έχουμε αποδείξει αλλά και καθημερινά αποδεικνύουμε τι μπορούμε να πετύχουμε.

Ο συνδυασμός μας ονομάζεται : «Λέρος Νέα Αρχή» γιατί επιδιώκουμε να βάλουμε τέλος στη σημερινή απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο νησί και που δεν μας ταιριάζει, δεν μας αξίζει.

Ο συνδυασμός μας αποτελείται, τόσο από έμπειρα στελέχη όσο και από νέες και νέους συμπολίτες μας. Δεν λειτουργούμε με αποκλεισμούς αλλά με συνεργασίες και γέφυρες διαλόγου. Πιστεύουμε ότι κανείς μας δεν περισσεύει, ήδη χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τη Λέρο μας.

*Στοχεύουμε να δώσουμε σε κάθε περιοχή του νησιού μας τα εφόδια να αναπτύξει τις δικές της δυνατότητες.

*Στοχεύουμε να δώσουμε φωνή στον κάθε δημότη.

*Στοχεύουμε να καλλιεργήσουμε μια νέα φιλοσοφία – νοοτροπία στον τρόπο διοίκησης του Δήμου, νοοτροπία που επίκεντρο της θα είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη.

*Στοχεύουμε να αξιοποιήσουμε όλο το δυναμικό που υπάρχει σε πολιτιστικούς, κοινωνικούς και αθλητικούς συλλόγους και φορείς της Λέρου στηρίζοντας τις δράσεις τους.

*Στοχεύουμε να υπάρχει χρηστή διοίκηση στο Δήμο μας και κυρίως διάφανη διαχείριση του.

*Στοχεύουμε στην αξιοποίηση του προσωπικού του δήμου μας με στόχο την ποιότητα υπηρεσιών προς τον πολίτη.

Με την πίστη σε αυτές τις αρχές και τις αξίες, τίθεμαι επικεφαλής του συνδυασμού μας, που στόχο έχει να θέσει σε κίνηση τον «ακινητοποιημένο» Δήμο μας διότι η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί.

Ήρθε η ώρα να αποκτήσει η Λέρος έναν ισχυρό και πρωτοπόρο Δήμο. Καλούμε όλους τους Λεριούς και τις Λεριές να συστρατευθούν μαζί μας.

Επιπλέον ανακοινώνω σήμερα τους πρώτους δέκα υποψήφιους :

  1. ΣακκάςΛάμπρος (ΓιατρόςΧειρουργός)

  2. Δράκου Καλλιόπη ( ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΤΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ,ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ EUROMEDICA ΡΟΔΟΥ,ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ “ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ”)

  3. Καράγκιολη Ειρήνη (Κομμώτρια).

  4. Χατζητάκη-Παπαθωμά Ρεβέκκα.

  5. Καραμπάτης Μιχάηλ ( Μηχανικός Αεροσκαφών).

  6. Ρούσος Ευάγγελος (Εργοδηγός- Συνταξιούχος).

  7. Μαραβέλια Μαρία (Κομμώτρια)

  8. Παλαπουγιούκ Γεώργιος (Απόστρατος Υπαξιωματικός – Ηλεκτρολόγος- τ. Σύμβουλος ΥΠΕΘΑ).

  9. Παπαφώτης Θεόφιλος ( Ιδιωτικός υπάλληλος )

  10. Χαζηλία Μαρία (Εισοδηματίας)

Ας κάνουμε λοιπόν μια Νέα Αρχή για το νησί μας, 

Μια Νέα Αρχή για τον Λεριό και την Λεριά, 

Μια Νέα Αρχή για τα παιδιά μας. 

 

Στέλιος Π. Λουλουδιάς

Υποψήφιος Δήμαρχος Λέρου 

Επικεφαλής του συνδυασμού: «Λέρος Νέα Αρχή»

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ