back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωση από το “Δίκτυο Αλληλεγγύης Λέρου”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑνακοίνωση από το "Δίκτυο Αλληλεγγύης Λέρου"

Η σφαγή των αποκλεισμένων στη Γάζα συνεχίζεται για 19η  ημέρα. Ξεπερνούν τους 1.060 οι νεκροί, στην πλειοψηφία τους άμαχοι, γυναίκες και παιδιά, ενώ 6.000 περίπου άνθρωποι είναι τραυματίες.

Βομβαρδισμοί και αεροπορικά χτυπήματα ή χτυπήματα από τα Ισραηλινά πλοία γίνονται παντού. Σε νοσοκομεία, σχολεία, σπίτια αμάχων κ.α. Εγκλήματα διαπράττονται καθημερινά από το στρατό  του Ισραήλ, που επιχειρεί ολοκληρωτική γενοκτονία. Και το αίμα ρέει παντού. Η κτηνωδία αυτή στη Λωρίδα της Γάζας πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ.

Το δίκτυο αλληλεγγύης Λέρου, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στο σκληρά δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό υποστηρίζει την προσπάθεια για συλλογή φαρμακευτικού υλικού, που ξεκίνησε το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και ο ραδιοφωνικός σταθμός κόκκινο και καλεί τους πολίτες της Λέρου να συμμετέχουν στη συλλογή των παρακάτω ειδών, που είναι απολύτως απαραίτητα για την ανακούφιση των πληγέντων:

Αντιβιώσεις (με ημερομηνία λήξης τουλάχιστον εξ μηνών), ράμματα, γάζες, οροί, παυσίπονα.

Η συλλογή των παραπάνω ειδών θα γίνει την Τρίτη 29/7/2014 και ώρα 7-9 το απόγευμα, στην αίθουσα όπου λειτουργεί το ανταλλακτικό – χαριστικό παζάρι στο Λακκί (δίπλα στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών της κυρίας Άννας Καρανικόλα).

Ας μη μένουμε απαθείς στη θηριωδία.


ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΛΕΡΟΥ

Λέρος, 27/07/2014

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ