back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αιχμηρό δελτίο τύπου εξέδωσε το σωματείο ιδιοκτητών ενοικ. δωματίων για δηλώσεις του Δημάρχου Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑιχμηρό δελτίο τύπου εξέδωσε το σωματείο ιδιοκτητών ενοικ. δωματίων για δηλώσεις του Δημάρχου Λέρου

Αιχμηρό δελτίο τύπου εξέδωσε το Σωματείο Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Λέρου – Λειψών – Αγαθονησίου, σχετικά με δηλώσεις του Δημάρχου Λέρου για τη μη οραγανωμένη παρουσία των φορέων στην τουριστική έκθεση “Philoxenia”.

“…Καλό θα ήταν ο Δήμαρχος Λέρου να κάνει την αυτοκριτική του και να αναλάβει κι εκείνος το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί…”, αναφέρει μεταξύ άλλων το δελτίο τύπου του σωματείου. Αναλυτικότερα:

“Mε αφορμή τα σχόλια που έκανε ο δήμαρχος κ. Κόλιας, όσον αφορά τη μη οργανωμένη παρουσία μας στην έκθεση Filoxenia στη Θεσσαλονίκη, θα θέλαμε πράγματι να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν, αν και ως νέο Δ.Σ. δεν είχαμε τη χρονική ευχέρεια να προετοιμαστούμε κατάλληλα με δικά μας φυλλάδια. 

Καλό θα ήταν όμως ο κ. δήμαρχος να κάνει την αυτοκριτική του και να αναλάβει κι εκείνος το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί, γιατί ως πρόεδρος του υπό σύσταση Οργανισμού Προώθησης Λεριακού Τουρισμού (Ο.ΠΡΟ.ΛΕ.ΤΟΥΡ.), όφειλε να είχε συγκαλέσει το αργότερο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να αποφασιστεί αφενός σε ποιές εκθέσεις θα συμμετέχουμε και αφετέρου ποιοί θα ήταν οι εκπρόσωποι που θα είχαν την ευθύνη οργάνωσης και παρουσίασης των περιπτέρων. Ελπίζουμε το πάθημα να μάς έγινε μάθημα. Δεν ωφελεί να καταλογίζουμε ευθύνες ο ένας στον άλλον. 

Πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα επιδείξουμε μεγαλύτερη οργάνωση, αποφεύγοντας να επαναλάβουμε λάθη που μάς εξέθεσαν”. 

Εκ μέρους του δ.σ. 

Ο πρόεδρος 

ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΑΣ”.

 

Αιχμηρό δελτίο τύπου εξέδωσε το σωματείο ιδιοκτητών ενοικ. δωματίων για δηλώσεις του Δημάρχου Λέρου

 

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ