Στον εντοπισμό και τη διάσωση τριάντα έξι (36) παράνομων μεταναστών προέβησαν πρωινές ώρες της Κυριακής (29.6.2014), στελέχη του Λιμενικού Σώματος, στη θαλάσσια περιοχή της ν. Αγαθονησίου.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια περιπολίας πλωτού περιπολικού Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ., εντοπίστηκε στην ανωτέρω περιοχή, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβος, στην οποία επέβαινε ικανός αριθμός αλλοδαπών και η οποία είχε αρχίσει να παίρνει κλίση λόγω εισροής υδάτων σε αυτήν.
Οι ανωτέρω περισυνελέγησαν άμεσα από το πλήρωμα του πλωτού περιπολικού και μεταφέρθηκαν στο λιμένα Αγαθονησίου, όπου και συνελήφθησαν, διότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Πάτμου, ενώ η πνευστή λέμβος βυθίστηκε.


















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί
Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"