back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έγκριση απομάκρυνσης δέντρου από το γήπεδο 5Χ5 των Τεμενίων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΈγκριση απομάκρυνσης δέντρου από το γήπεδο 5Χ5 των Τεμενίων

Σύμφωνα με εισήγηση του Δημάρχου Λέρου προς το διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Οργανισμού Παιδικών Σταθμών – Αθλητισμού – Πολιτισμού (Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π) Λέρου, υπάρχει αναγκαιότητα απομάκρυνσης ενός δέντρου, από το γήπεδο 5Χ5 των Τεμενίων, το οποίο σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 163/11-3-2011 έγγραφο από το γραφείο της Πολεοδομίας Λέρου, έχει προκαλέσει ζημιά στο γήπεδο.

Ο Δήμαρχος πρότεινε να γίνει η διαδικασία όπως ορίζει το παραπάνω έγγραφο και σύμφωνα με το (ΦΕΚ 8/ΑΑΠ/19-01-2009) που αφορά την Έγκριση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Λέρου.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Δ.Σ., ζήτησε από το Σώμα να πάρει σχετική απόφαση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπ’ όψη του την εισήγηση, τα κατατιθέμενα έγγραφα, (το υπ’ αριθ. 163/11-3-2011 έγγραφο από το γραφείο της Πολεοδομίας Λέρου, το (ΦΕΚ 8/ΑΑΠ/19-01-2009) που αφορά την Έγκριση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Λέρου), την διαλογική συζήτηση, το με αριθ. 1141/τ.Β΄/3-6-2011 ΦΕΚ με το οποίο γίνεται η σύσταση του νέου Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου στο Δήμο μας με την επωνυμία, «Δημοτικός Οργανισμός Παιδικών Σταθμών – Αθλητισμού – Πολιτισμού Λέρου» κατόπιν συγχώνευσης των υφιστάμενων Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λέρου και σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση απομάκρυνσης του δέντρου από το γήπεδο 5Χ5 των Τεμενίων, λόγω πρόκλησης ζημιών στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ