back to top
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σημασία έχει το αποτέλεσμα

Τα ΝέαΣημασία έχει το αποτέλεσμα

Γράφει ο Άκης Γρεκός

Πριν δυο χρόνια, ο Λεριακός Λαός έστειλε στον δημαρχιακό θώκο τον Μιχάλη Κόλια με την δημοτική παράταξη «Λέρος με όραμα και σχέδιο για όλους».

Λίγους μήνες μετά, τρεις δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη Κόλια, ανεξαρτητοποιήθηκαν: Ρούσσος Βαγγέλης, Βενέτου Ευδοκία, Ασβεστάς Βαγγέλης. Ο Μιχάλης Κόλιας έχασε την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, όμως τα περισσότερα θέματα στην ημερήσια διάταξη περνούσαν -όλως παραδόξως- κατά πλειοψηφία! 

Ο χρόνος κυλούσε λες και δεν είχε συμβεί τίποτα.

Πριν 2 μήνες, ο Μιχάλης Κοντραφούρης υπέβαλλε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, της οποίας ήταν επικεφαλής.

Κατόπιν, ο πρώην δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης δήλωσε «παρών» στα πολιτικά δρώμενα της Λέρου, παραχωρώντας μια συνέντευξη τύπου που συζητήθηκε ιδιαίτερα.

Λίγες μέρες αργότερα, υπέβαλλε την ανεξαρτητοποίηση του ένα ακόμη στέλεχος της μείζονος μειοψηφίας, ο δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Λουλουδιάς.

Από την παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας, ο Δημήτρης Διαμαντάρας σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του εκλογικού σώματος, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πριν ένα μήνα, ο Αντώνης Νταλλαρής, παραχώρησε συνέντευξη στο LEROS NEWS, που πρέπει να διαβάσουν όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά.

Λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη αυτή, η επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Χρυσούλα Συφουνιού, παραιτήθηκε από δημοτική σύμβουλος.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω είναι όσα φαίνονται.

Αυτά που δεν φαίνονται αλλά γίνονται, θα ήθελαν πέντε 16σέλιδες εφημερίδες για να αποτυπωθούν.

Κάποιοι λένε ότι στην πολιτική δεν έχει ουσία το παρασκήνιο, αλλά το αποτέλεσμα. Και είναι σαφώς καλύτερο να αθροίζει ή να πολλαπλασιάζει κανείς το αποτέλεσμα, παρά να το αφαιρεί ή να το διαιρεί.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ