Dec 08, 2019 Last Updated 06:38, στις 08-12-2019

Λέρος: Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου - Αναλυτικά το πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου χωριού

Σχολιάστε το άρθρο

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Σας προσκαλούμε την Κυριακή 08/12/2019 και ώρα 18:00 στη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που θα γίνει στην πλατεία του Ξενοδοχείου "ΛΕΡΟΣ" (στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό) στο Λακκί.

Λέρος: Αφιέρωμα στον Ιταλικό Κινηματογράφο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο AIAL

Σχολιάστε το άρθρο

Με την ευκαιρία του χειμερινού ηλιοστασίου (η βραχύτερη μέρα του χρόνου, 21 Δεκεμβρίου για το βόρειο ημισφαίριο), από το 2010 σε περισσότερα από πενήντα χώρες γιορτάζεται με διάφορες εκδηλώσεις η Διεθνής Ημέρα Κινηματογράφου Μικρού Μήκους.

Λέρος: Απάντηση Δημάρχου στην απραξία και τα ψεύδη του Περιφερειάρχη σχετικά με το Φράγμα Παρθενίου

Σχολιάστε το άρθρο

Το νέο ευφάνταστο και αστείο αφήγημα της Περιφέρειας περί αρμοδιότητας (!) του Δήμου Λέρου για το φράγμα στο Παρθένι, προκαλεί το γέλωτα, όχι μόνο μεταξύ των δημάρχων του Νοτίου Αιγαίου, αλλά και μεταξύ των υπηρεσιών που γνωρίζουν τις διακριτές αρμοδιότητες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού. 

Λέρος: Το πρόγραμμα εορτασμού του Πολιούχου της πόλεως του Λακκίου Αγ. Νικολάου

Σχολιάστε το άρθρο

Ο ΔΗΜΟΣ  ΛΕΡΟΥ σε  συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λέρου και την ΥΝΤΕΛ κατήρτισαν το παρακάτω πρόγραμμα για τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλεως του Λακκίου Αγ. Νικολάου.

Λέρος: Ο Δήμαρχος και κάτοικοι του νησιού εμπόδισαν την αποβίβαση προσφύγων - μεταναστών από το πλοίο

Σχολιάστε το άρθρο

 

Είχε αναπτυχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη (ΜΑΤ) έξω από το λιμένα Λακκίου - Ο Δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι της Λέρου ανέβηκαν στο πλοίο και εμπόδισαν την αποβίβαση των προσφύγων/μεταναστών

ΛΕΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΛΑΚΚΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 11.50 μμ

Σχολιάστε το άρθρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Κόλιας καλεί τους πολίτες του νησιού να προσέλθουν σήμερα το βράδυ στις 11.50 μμ στο λιμένα Λακκίου σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με αφορμή τη μετακίνηση πενήντα (50) περίπου προσφύγων/μεταναστών στο νησί μας με το πλοίο της γραμμής, από άλλα νησιά της Δωδεκανήσου τα οποία βρίσκονται εκτός των διοικητικών ορίων του Δήμου Λέρου.

Λέρος: Σημαντικές επαφές του Δημάρχου στην Αθήνα για το Φράγμα και τα γήπεδα Ποδοσφαίρου και Τένις

Σχολιάστε το άρθρο

Την Τετάρτη  27/11/2019 ο Δήμαρχος Λέρου Κόλιας Μιχάλης και ο Αντιδήμαρχος κ. Καστής Δημήτρης συναντήθηκαν με τον κ. Κωνσταντίνο Στουρνάρα,  διευθυντή της Διεύθυνσης Εγγείων Βελτιώσεων και Εδαφοϋδατικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όπου συζήτησαν σχετικά με την αποκατάσταση του Φράγματος στο Παρθένι Λέρου.

Λέρος: Ανακοίνωση εκτέλεσης βολών

Σχολιάστε το άρθρο

Από το Λιμεναρχείο Λέρου ανακοινώνεται ότι θα εκτελεστούν βολές με βαρέα όπλα ευθυτενούς και καμπύλης τροχιάς στο πεδίο βολής Αγίας Κιουράς – Ν. Στρογγύλης την Πέμπτη 05 Δεκεμβρίου 2019 από ώρες 08:00  μέχρι 14:00.

Στους Λειψούς ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών "η Ζωή"

Σχολιάστε το άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών  Λέρου "Η ΖΩΗ" πραγματοποίησε στην 1/12/2019 ένα ταξίδι στο νησί των Λειψών, κατόπιν συνεννοήσεως του Συλλόγου με τον δήμαρχο του νησιού κύριο Μάγγο Φώτιο και την αρμόδια αντιδήμαρχο κυρία Κλάψη Ισιδώρα, με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων και την ένταξη τους στην ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Πρόγραμμα τουριστικής προβολής και προώθησης της Λέρου για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες του μεταναστευτικού στον τουρισμό

Σχολιάστε το άρθρο

Αντιπροσωπία       της     Ένωσης     Ξενοδόχων    Λέρου    αποτελούμενη    από    τον    Πρόεδρο  κ.  Μαθιουδάκη  Εμμανουήλ    και   Αντιπρόεδρο  κ. Ασβεστά  Θεόδωρο  επισκέφτηκε  την  23  και  24/11/2019  την  Τουριστική  Έκθεση  «ΧΕΝΙΑ»  όπου  έκανε  σειρά  επαφών  σχετικές  με  την  πορεία  του  τουρισμού  στη  χώρα  μας  και  ιδιαίτερα  στα  νησιά  μας  που  πλήττονται  από  το  μεταναστευτικό. 

Βρείτε μας στο Facebook