back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Την παραίτηση του Χαρ. Κόκκινου ζητούν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Δωδεκανήσου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΤην παραίτηση του Χαρ. Κόκκινου ζητούν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Δωδεκανήσου

Την παραίτηση του Χαράλαμπου Κόκκινου από την θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, ζητούν με κοινή επιστολή – δήλωση οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου, προκειμένου να τεθεί τέλος σε καταστάσεις που εσκεμμένα διαμορφώνουν μια εικόνα εσωστρέφειας της περιφερειακής αρχής, η οποία με κανένα τρόπο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη από το έργο που παράγεται καθημερινά. 

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι αναφέρουν ότι εμπιστεύθηκαν στον Χαρ. Κόκκινο την θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη, αλλά εκείνος, όλο αυτό το διάστημα, δημιούργησε προβλήματα που δοκίμασαν την υπομονή και την εμπιστοσύνη τους. Ζητούν από τον Χαρ. Κόκκινο να εγκαταλείψει την συστηματική τακτική της διαρκούς παρακώλυσης του έργου τους και τον καλούν σε παραίτηση από τη θέση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου. 

Η επιστολή – δήλωση:

“Είμαστε εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι από το Δωδεκανησιακό λαό, με σκοπό να δουλέψουμε συστηματικά και εντατικά για λύσεις στα τοπικά προβλήματα. Εμπιστευθήκαμε τη θέση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου στο Χαράλαμπο Κόκκινο για συνεργασία με την παράταξη και τον Περιφερειάρχη. Δυστυχώς δεν ενήργησε ως αντι-περιφερειάρχης αλλά εναντίον του Περιφερειάρχη απρόκλητα και αδικαιολόγητα. Συνεπώς βρέθηκε με επιλογή του απέναντι σε όλους μας.

Δε θέλουμε να διαιωνίζεται η εικόνα της έκρυθμης κατάστασης και λειτουργίας στην παράταξη επειδή από πλευράς Χαράλαμπου Κόκκινου υπάρχει συστηματικό κυνήγι ανούσιας δημοσιότητας. Ο κ. Κόκκινος, με την εμμονή του για αυτοπροβολή, προκαλεί αποσυντονισμό και αποσπά επιτηδευμένα την προσοχή των πολιτών από το σημαντικό έργο που έχει παραχθεί ως τώρα από την Περιφερειακή Αρχή.

 Δώσαμε αρκετό χρόνο και δείξαμε καλή θέληση στα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν σε αυτό το διάστημα και δοκιμάσθηκε η υπομονή και η εμπιστοσύνη μας. Παίρνουμε μετά από συνεννόηση μεταξύ μας την απόφαση να ζητήσουμε άμεσα από το Χαράλαμπο Κόκκινο να εγκαταλείψει αυτή την  τακτική της διαρκούς παρακώλυσης του έργου μας. Αν δεν έχει διάθεση να διευκολύνει την παραγωγή έργου, τον καλούμε σε παραίτηση από τη θέση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου”.

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, 12.08.2015

Οι συνυπογράφοντες:

Θωμάς Σωτρίλλης, Ηλίας Ζωγραφίδης, Ιωάννης Φλεβάρης, Φιλήμονας Ζαννετίδης, Μαριέττα Παπαβασιλείου, Γεώργιος Χαλκιδιός, Ιωάννης Θεμέλαρος, Νικόλαος Καραμαρίτης, Άγγελος Ανανίας, Παναγιώτης Κουνάκης, Χαρούλα Γιασιράνη, Μιχάλης Μπαριανάκης, Δημήτρης Τσοπανάκης, Χρήστος Ευστρατίου, Χρήστος Μπάρδος, Νικόλαος Νικολής, Κάλλιστος Διακογεωργίου, Δημήτρης Χαματζόγλου Ευριδίκη Νάκη, Νικόλαος Τσακίρης, Γιάννης Μηνατσής.

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ