back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επιπλέον 462 επιχειρήσεις στο Νότιο Αιγαίο εντάσσονται στο Πρόγραμμα «ΝΗΣΙδΑ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΕπιπλέον 462 επιχειρήσεις στο Νότιο Αιγαίο εντάσσονται στο Πρόγραμμα «ΝΗΣΙδΑ»

Επιπλέον 462 επιχειρήσεις στο Νότιο Αιγαίο εντάσσονται στο Πρόγραμμα «ΝΗΣΙδΑ», μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των ενστάσεων

Ολοκληρώθηκε το έργο της Αξιολόγησης Ενστάσεων για το Πρόγραμμα «ΝΗΣΙδΑ», ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο» 2014-2020.

Βάσει αυτής, επί συνόλου 2.952 ενστάσεων, 462 ενστάσεις έγιναν αποδεκτές και εγκρίνονται για χρηματοδότηση από το Ε.Π. Νοτίου Αιγαίου 2014-2020, συμπληρωματικά στις ήδη ενταχθείσες με την με αρ. πρωτ. 1370/13.04.2021 Απόφαση ένταξης, η οποία θα τροποποιηθεί για τον σκοπό αυτό.

Ο προϋπολογισμός που εγκρίνεται για την ενίσχυση των επιπλέον 462 επιχειρήσεων που εντάσσονται στο «ΝΗΣΙδΑ» ανέρχεται σε 4,5 εκατ. €, ποσό το οποίο θα προστεθεί στον αρχικό προϋπολογισμό του Προγράμματος, ύψους 35 εκατ. €.

Η απόφαση έγκρισης θα αναρτηθεί στο πρόγραμμα Διαύγεια, στις ιστοσελίδες της ΕΥΔ www.pepna.gr. του ΕΦΕΠΑΕ www.efepae.gr και του ΕΣΠΑ www.espa.gr. Τις επόμενες μέρες θα είναι δυνατή η αναλυτική ενημέρωση των δικαιούχων μέσα από το Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων με τη χρήση του κωδικού κάθε πρότασης. Παράλληλα κάθε ενδιαφερόμενος θα ενημερωθείκαι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η εκδοθείσα επί των ενστάσεων απόφαση καθιστά οριστική την κατάταξη της πράξης στους πίνακες αποτελεσμάτων, χωρίς τη δυνατότητα ετέρου σταδίου διοικητικής προσφυγής

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ