back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Τύπου – Απάντηση στη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” από το γραφείο Τύπου της ΠΝΑΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΔελτίο Τύπου - Απάντηση στη "Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου" από το γραφείο Τύπου της ΠΝΑΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:  Ο παλαιοκομματισμός του Μαν. Γλυνού θυμίζει πράγματι άλλες εποχές – Επιβεβαιώνει συνεχώς την πλήρη ανικανότητα του να αρθρώσει στοιχειώδη πολιτικό λόγο 

 Απάντηση του Γραφείου Τύπου στην ανακοίνωση της παράταξης Γλυνού, σχετικά με την εκλογή εκπροσώπων για τις Γενικές Συνελεύσεις των Εταιριών της Περιφέρειας. 

Για την παράταξη της «Συμμαχίας», η έλλειψη  στοιχειώδους σοβαρότητας δεν εκπλήσσει πλέον.

Με το χθεσινό τους Δελτίο Τύπου, τα μέλη της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου επιβεβαίωσαν, για μια ακόμη φορά, την πλήρη απόσταση τους από την ικανότητα να αρθρώσουν πολιτικό λόγο.

Καταγγελίες, επιθέσεις, προσωπικοί χαρακτηρισμοί και οτιδήποτε μπορεί να ικανοποιήσει την εμμονή ορισμένων σε μια πολιτική, που ο λαός ξέχασε πότε είχε δει τελευταία φορά, είναι η πεπατημένη για την αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Πολιτική, βγαλμένη πράγματι από τις πιο σκονισμένες μέρες του παρελθόντος.

Εχθές, σε μια ακόμη επίδειξη έλλειψης οποιασδήποτε σοβαρότητας, επιτέθηκαν στην περιφερειακή αρχή για το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου, που ήταν ο ορισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας στις Γενικές Συνελεύσεις των νομικών προσώπων, στα οποία συμμετέχει και η Περιφέρεια ως μέτοχος ή εταίρος. Του ενός εκπροσώπου της Περιφέρειας στις παραπάνω Γενικές Συνελεύσεις, αφού κατά το νόμο ένας μόνο μπορεί να εκπροσωπεί τον κάθε φορέα ή μέτοχο στην Γενική Συνέλευση της κάθε εταιρείας.

Αυτό, που ισχύει από τότε που ανακαλύφθηκαν και οι εταιρείες, δεν ήταν αρκετό να σταματήσει την «Συμμαχία» από μια ακόμα καταγγελία για την οποία πρέπει να επιστρατεύσει κανείς κάθε περίσσευμα θράσους για να δημοσιοποιήσει.

Αλήθεια, έθεσε ποτέ κανείς από αυτούς που σήμερα καταγγέλλουν, από τις θέσεις που προηγουμένως κατείχαν, εκπρόσωπο της μειοψηφίας όταν εκπροσωπείται από ένα και μόνο πρόσωπο;

Ο Μανώλης Γλυνός, στα 20 χρόνια που πέρασε στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης πρότεινε ποτέ ως μοναδικό εκπρόσωπο του Δήμου σε Γενική Συνέλευση, από την αντιπολίτευση;

Απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως ο λαός σοφά τους έθεσε με την ψήφο του στην θέση που σήμερα βρίσκονται.

ΥΓ: Γιατί δεν βγάζουν κοινά Δελτία Τύπου με τον Χαράλαμπο Κόκκινο, συνεργάτες δεν είναι;

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ