back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γ. Χατζημάρκος: Άνοιγμα των θαλασσίων συνόρων μας στις θαλαμηγούς από Τουρκία

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΓ. Χατζημάρκος: Άνοιγμα των θαλασσίων συνόρων μας στις θαλαμηγούς από Τουρκία

Το άνοιγμα των θαλασσίων συνόρων μας στις θαλαμηγούς από Τουρκία, στο τραπέζι της σημερινής συνεννόησης. Συνεννόησης, όχι σύσκεψης.

Στην συζήτηση, ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο Δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης, ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, ο Δήμαρχος Πάτμου Λευτέρης Πέντες, ο Αντιδήμαρχος Σύμης Ιωάννης Τσουβαλάς, ο Αντιδήμαρχος Λέρου Δημήτρης Καστής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννης Πάππου, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Δωδεκανήσου Βασίλης Παπαοικονόμου και Νίκος Μπόνης και ο Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, Αντιναύαρχος ΕΑ Αντώνης Βιδάλης.

Ολα τα ζητήματα που αφορούν στο άνοιγμα των θαλασσίων συνόρων για τις θαλαμηγούς απο Τουρκία, συζητήθηκαν και ομόφωνα συμφωνήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη που οργανώσαμε σήμερα καθώς και η επιχειρησιακή συνδρομή του κάθενός απο εμάς στο εγχείρημα.

Τα νησιά μας, έχουν ανάγκη κάθε πηγή εισοδήματος και είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε κάθε ανάγκη, με τους κανόνες που η περίοδος απαιτεί.

Απο τις 6 αυτές εισόδους (Ρόδου, Κω, Καλύμνου, Σύμης, Λέρου, Πάτμου), τα σκάφη θα μπορούν κινηθούν ελεύθερα και σε όλα τα υπόλοιπα νησιά.

Γιατί, κάθε πρόβλημα που λύνουμε είναι ένα βήμα μπροστά.
Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες για την διάθεση συνεργασίας

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ