back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Νικήτας Τσαμπαλάκης νέος πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Πάτμου

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΟ Νικήτας Τσαμπαλάκης νέος πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Πάτμου

Νέος πρόεδρος διοικούσας επιτροπής του Κέντρου Υγείας Πάτμου ορίστηκε ο κ. Νικήτας Τσαμπαλάκης.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την παραίτηση του προέδρου της τριμελούς διοικούσας επιτροπής του Κέντρου Υγείας Πάτμου κ. Αντώνη Γαμπιέρη, ο διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστος Ροϊλός αποφάσισε τη συγκρότηση νέας διοικούσας επιτροπής Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Το.Π.Φ.Υ.) Πάτμου και όρισε:

• Ως νέο πρόεδρο τον κ. Νικήτα Τσαμπαλάκη
• Ως υπεύθυνη για τον συντονισμό της επιστημονικής λειτουργίας του Κ.Υ. Πάτμου, την κα Ειρήνη Στρατήλα ιατρό του Κ.Υ Πάτμου.
• Ως Αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Πάτμου, την κα. Ειρήνη Κανιαρού
• Ως αναπληρωτή αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Πάτμου, τον κ. Κάβουρα Δημήτριο.

«Μετά την παραίτηση του κ. Γαμπιέρη, επικοινώνησα με τον κ. Ροϊλό και έλαβα την τιμητική θέση του προέδρου διοικούσας επιτροπής του Κέντρου Υγείας Πάτμου. Είναι γνωστά τα προβλήματα του κέντρου υγείας, ευελπιστούμε πως θα επιλυθούν σύντομα.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα βρεθώ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο υπουργείο Υγείας όπου θα συναντηθώ με την υφυπουργό Υγείας για να μεταφέρω και να συζητήσω τα προβλήματα και ελλείψεις», δηλώνει στη «Ροδιακή» ο κ. Τσαμπαλάκης.

Σημειώνεται ότι το Κέντρο Υγείας Πάτμου αντιμετωπίζει προβλήματα υποστελέχωσης. Συγκεκριμένα, λειτουργεί με μια γιατρό, την κα Στρατήλα, μια παιδίατρο και μία αγροτικό, καθώς και με τον παθολόγο, κ. Γεώργιο Τσουκαλά, ο οποίος έχει λάβει μετάθεση για τη Λέρο αλλά, κατόπιν απόφασης του διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου κ. Ροϊλού, παραμένει στο κέντρο υγείας Πάτμου για να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ