back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο: «Η Ελλάδα στις 21 Μαΐου θα παραμείνει στο δρόμο της προόδου & της ευημερίας!»

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΜίκα Ιατρίδη από Πάτμο: «Η Ελλάδα στις 21 Μαΐου θα παραμείνει στο δρόμο της προόδου & της ευημερίας!»

Ηχηρό μήνυμα για τις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου έδωσε η υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μίκα Ιατρίδη από την Πάτμο όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας της.

Η υπ. Βουλευτής έφτασε στο νησί της Αποκάλυψης την Πέμπτη το απόγευμα, περιόδευσε στη Σκάλα, τον Κάμπο και τη Χώρα και  πραγματοποίησε σειρά επαφών και συναντήσεων με τους τοπικούς φορείς, τους επιχειρηματίες και παλιούς και νέους φίλους, που σταθερά βρίσκονται στο πλευρό της.

Η υπ. Βουλευτής πραγματοποίησε συνάντηση με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτμο και απευθυνόμενη στον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ κ. Θανάση Ηλιού και τα μέλη της τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι οι δράσεις τους είναι καθοριστικές για το νησί, κυρίως γιατί με τις παρεμβάσεις τους και τη συνεργασία τους προωθήθηκαν προς την Κυβέρνηση ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους. Περαιτέρω, η Μίκα Ιατρίδη, είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει για την πολυετή προσφορά τους στην παράταξη τους πρώην προέδρους, κα. Μαρουσώ Παραδείση και κ. Νίκο Αντωνόπουλο.

Η Μίκα Ιατρίδη είχε συνάντηση και με τον Δήμαρχο Πάτμου κ. Λευτέρη Πέντε με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τα έργα που έγιναν κατά τη διάρκεια της τετραετίας και το πλήθος των χρηματοδοτήσεων που εξασφάλισε η Κυβέρνηση για την Πάτμο και τους Αρκιούς. Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη χρηματοδότηση ύψους 7.336.306 ευρώ από το Ταμείο Συνοχής για τη διαχείριση λυμάτων, τη χρηματοδότηση ύψους 998.200 ευρώ για υποδομές ηλεκτροκίνησης, ηλεκτρικά οχήματα και σταθμούς φόρτισης του Υπουργείου Εσωτερικών και τη χρηματοδότηση ύψους 1.315.832 ευρώ για υποδομές και γενικές ανάγκες υδροδότησης από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η Υπ. Βουλευτής επισκέφτηκε, επίσης και το Κέντρο Υγείας του νησιού, με το διοικητή του οποίου κ. Νικήτα Τσαμπαλάκη είχε συνεχή συνεργασία κατά τη διάρκεια της βουλευτικής της θητείας, όπου σημείωσε ότι ο τομέας της Υγείας παραμένει μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες στο νέο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Το απόγευμα της Παρασκευής η Μίκα Ιατρίδη υποδέχθηκε τους συναγωνιστές, φίλους και υποστηριχτές της σε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση  ενώ  μετά τον χαιρετισμό που απεύθυνε, μίλησε με την κάθε μία και τον κάθε έναν ξεχωριστά αποδεικνύοντας πως οι σχέσεις που έχουν αναπτύξει με τα χρόνια είναι διαρκείς, ισχυρές και αληθινές.

Με την ολοκλήρωση της περιοδείας στην Πάτμο, η κ. Ιατρίδη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Στα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης της, η Νέα Δημοκρατία απέδειξε εμπράκτως πως βρίσκεται δίπλα στη νησιωτική Ελλάδα με στρατηγικό πλάνο.

Και στην Πάτμο εξασφαλίστηκαν οικονομικοί πόροι που κατευθύνθηκαν σε έργα πνοής για τον τόπο, δημιουργώντας πλαίσιο προστασίας στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Είμαι βέβαιη πως οι νησιώτες μας θα δώσουν το μεγάλο μήνυμα νίκης και στις 21 Μαΐου, η Ελλάδα θα επιλέξει το δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου και δεν θα ρισκάρει να χάσει όλα όσα με κόπο απέκτησε. Εδώ στο νησί της Αποκάλυψης, η μεγάλη αγκαλιά των κατοίκων, παλιών και νέων φίλων μου, με κάνει να νιώθω αισιόδοξη για αυτό».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ