back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αεροδρόμιο θέλει να αποκτήσει η Πάτμος – Δελτίο Τύπου του Αντιδημάρχου Τουρισμού

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΑεροδρόμιο θέλει να αποκτήσει η Πάτμος - Δελτίο Τύπου του Αντιδημάρχου Τουρισμού

Ομόφωνη απόφαση έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο για διερεύνηση κατασκευής αεροδρομίου στην Πάτμο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πάτμου στην τελευταία συνεδρίαση του αποφάσισε να ξεκινήσει τις διαδικασίες διερεύνησης κατασκευής αεροδρομίου στην Πάτμο.

Της απόφασης προηγήθηκε σχετική εισήγηση του Αντιδημάρχου Τουρισμού Νικήτα Τσαμπαλάκη, η οποία ήταν αποτέλεσμα σύσκεψης της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, που συμφώνησε επίσης ομόφωνα για τη διερευνητική προσπάθεια ενός έργου με τόσο μεγάλη και ζωτική σημασία για την τοπική κοινωνία και οικονομία του νησιού.

Σημειώνεται πως για τον σκοπό αυτό, συστάθηκε πενταμελής επιτροπή, η οποία θα εξετάσει τα επόμενα βήματα της προεργασίας για την προσέγγιση των αρμόδιων φορέων.

Για το θέμα, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Τσαμπαλάκης Νικήτας εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ομόφωνη η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην πρόταση του Αντιδημάρχου Τουρισμού Νικήτα Τσαμπαλάκη για διερεύνηση κατασκευής αεροδρομίου στην Πάτμο.

Ομόφωνη ήταν η απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Πάτμου στην τελευταία συνεδρίαση την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2020, για έναρξη της διαδικασίας διερεύνησης μελλοντικής κατασκευής αεροδρομίου στην Πάτμο, μετά από εισήγηση του Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Νικήτα Τσαμπαλάκη. Είχε προηγηθεί παρουσίαση της σχετικής εισήγησης από τον κ. Τσαμπαλάκη σε πρόσφατη σύσκεψη της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου που συμφώνησε επίσης ομόφωνα για τη διερευνητική προσπάθεια ενός έργου με τόσο μεγάλη και ζωτική σημασία για την τοπική κοινωνία και οικονομία του νησιού. Σημειώνεται πως για τον σκοπό αυτό, συστάθηκε πενταμελής επιτροπή που θα εξετάσει τα επόμενα βήματα της προεργασίας για την προσέγγιση των αρμόδιων φορέων.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ