Η Ελληνοφρένεια γνωστή για τις φάρσες της, πήρε τηλέφωνο τους Κύπριους βουλευτές εκφράζοντας την αγανάκτηση εκ μέρους του Αντώνη Σαμαρά που ψηφίσαν ΟΧΙ. Οι απαντήσεις όλων των Κύπριων βουλευτών ήταν αποστομωτικές τόσο για την Μέρκελ όσο και για τους Έλληνες πολιτικούς!
Ακούστε τη φάρσα… Το ερώτημα ήταν «Γιατί ψηφίσατε όχι»; Μεμφόμενος την απόφαση τους να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο, στο οποίο έπρεπε όπως τους είπε χαρακτηριστικά να πούνε ναι σε όλα όπως και αυτοί, σαν καλά παιδιά για να μην δυσαρεστήσουν την Καγκελάριο.
«Την έχω γραμμένη», «Είστε κότες, ντροπή σας» είναι μερικές από τις χαρακτηριστικές απαντήσεις που προκαλούν γέλιο από τη μια, αλλά και πολύ μεγάλο προβληματισμό για τους Έλληνες πολιτικούς.
news.yahoo.gr









![Απίστευτη φάρσα στους Κύπριους βουλευτές! Αποστομωτικές απαντήσεις! [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2013/03/youtube-leros.jpg)








ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]