ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…
Dodekanisos Seaways
kiporama-leros
Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου, 2026
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
13 °c
Alinda
14 ° Τρ
15 ° Τε
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Αρχική » ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ » Featured » Ερώτηση Νικητιάδη – Μιχαηλίδη στη Βουλή για την αποχώρηση της Frontex από τη Λέρο και την ελλιπή στελέχωση στο Hotspot του νησιού

Ερώτηση Νικητιάδη – Μιχαηλίδη στη Βουλή για την αποχώρηση της Frontex από τη Λέρο και την ελλιπή στελέχωση στο Hotspot του νησιού

Συντακτική ομάδα Leros News Συντάκτης: Συντακτική ομάδα Leros News
30/07/2025
- ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
Χρόνος ανάγνωσης: 3 Λεπτά
0
47
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
1.3k
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Την αποδυνάμωση της φύλαξης των συνόρων στο νησί της Λέρου, με την αποχώρηση της δύναμης  Frontex από το νησί φέρνουν με Ερώτηση τους στη Βουλή, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και τ. Υφυπ. Πολιτισμού – Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης και ο Βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνος ΚΤΕ Ναυτιλίας του Κόμματος Σταύρος Μιχαηλίδης με επισπεύδοντα τον κ. Νικητιάδη. Η Ερώτηση κατατέθηκε Τρίτη 29 Ιουλίου και απευθύνεται στους Υπουργούς Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κικίλια και Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Θάνο Πλεύρη.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο της Ερώτησης η αιφνιδιαστική αποχώρηση της Frontex από το νησί της Λέρου στις 11 Ιουλίου έγινε χωρίς καμία δημόσια εξήγηση, χωρίς διάλογο με τις τοπικές αρχές και χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για οριστική ή προσωρινή απόφαση.

Ταυτοχρόνως, τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου καταδεικνύουν ξεκάθαρα ότι το νησί της Λέρου βρίσκεται αντιμέτωπο με εκρηκτική αύξηση μεταναστευτικών ροών τα τελευταία χρόνια:

  • Το 2022 καταγράφηκαν 270 αφίξεις.
  • Το 2023 ανήλθαν σε 423.
  • Το 2024 εκτινάχθηκαν στις 1.251.

Πρόκειται για τριπλασιασμό των αφίξεων σε ένα μόλις έτος και τετραπλασιασμό σε σχέση με δύο χρόνια πριν. Όμως, παρά αυτή τη ραγδαία επιδείνωση, η Κυβέρνηση αποφασίζει – σιωπηρώς – να αποσύρει ευρωπαϊκές δυνάμεις επιτήρησης, αφήνοντας το νησί και τους κατοίκους του εκτεθειμένους.

Παραλλήλως, η ερώτηση αναδεικνύει και τα σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας στο Hotspot της Λέρου με τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταγγέλλουν:

  • Την έλλειψη μεταφραστή, αφού η σχετική σύμβαση έχει λήξει και δεν υπάρχει ενημέρωση για αντικατάσταση,
  • Το κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί ανάμεσα στους εργαζόμενους, καθώς σειρά συμβάσεων λήγει στο τέλος του 2025, χωρίς να υπάρχει καμία πρόβλεψη ή ενημέρωση για τη συνέχεια,
  • Την πλήρη εγκατάλειψη προσωπικού με πολυετή εμπειρία, πολλοί εκ των οποίων υπηρετούν στο πεδίο επί 7 και 10 χρόνια.

Οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Νικητιάδης και Μιχαηλίδης καλούν τους Υπουργούς Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κικίλια και Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Θάνο Πλεύρη να απαντήσουν στα εξής ερωτήματα:

  • Γιατί έφυγε η Frontex από το νησί, μετά από ποιο διάλογο με τους τοπικούς φορείς και τι θα πράξουν ώστε να επανεξεταστεί το ζήτημα;
  • Η αποχώρηση αυτή έχει οριστικό χαρακτήρα ή θα επανεξεταστεί, σε ποιο πλαίσιο και σε ποιο χρόνο;
  • Πότε θα καλυφθεί η θέση του μεταφραστή στο Hotspot του νησιού;
  • Πως προτίθενται να αντιμετωπίσουν τις συμβάσεις του προσωπικού στο Hotspot που λήγουν στο τέλος του έτους;

Προς τους Υπουργούς:

1.     Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής κο Βασίλη Κικίλια

2.     Μετανάστευσης και ασύλου κο Θάνο Πλεύρη

Θέμα: Αποχώρηση της Frontex από το νησί της Λέρου

Κύριοι Υπουργοί,

Διαβάστε επίσης:

Η Λέρος στο επίσημο καλεντάρι της Harley Davidson Club Hellas: 80 άτομα έρχονται τον Σεπτέμβριο

Η Λέρος στο επίσημο καλεντάρι της Harley Davidson Club Hellas: 80 άτομα έρχονται τον Σεπτέμβριο

23.02.2026
1.1k
Πανιώνιος Λέρου: Επίσκεψη στο SAP Garden του Μονάχου και θερμή φιλοξενία στο Άσχαϊμ

Πανιώνιος Λέρου: Επίσκεψη στο SAP Garden του Μονάχου και θερμή φιλοξενία στο Άσχαϊμ

23.02.2026
237

Στις 11 Ιουλίου η Frontex αποχώρησε από το νησί της Λέρου παρά τις έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας και των τοπικών αρχών, χωρίς να εις γνώση μας αν αυτή η αποχώρηση θα είναι μόνιμη ή για κάποιο διάστημα.

Όλα αυτά συμβαίνουν μάλιστα, την ώρα που ακόμη και τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου δείχνουν συνεχώς αυξητική τάση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών τα τελευταία χρόνια με τις αφίξεις το 2024 να φτάνουν τις 1251 (Δεκέμβριος 2023 με Δεκέμβριο 2024) από 423 που ήταν το 2023 και μόλις 270 που ήταν το 2022. Έχουμε δηλαδή για το 2024 τριπλασιασμό των ροών σε σχέση με ένα χρόνο πριν και 4 και πλέον φορές επάνω σε σχέση με το 2022.

Ενώ λοιπόν υπάρχει αυτή η αυξητική δυναμική και παρατηρούνται περιστατικά όπως αυτό στο τέλος του προηγούμενου μήνα, όπου εντοπίστηκε σκάφος με 21 αλλοδαπούς και δύο διακινητές, η Frontex και η φύλαξη του νησιού αποδυναμώνεται, παρά το δόγμα της Κυβέρνησης για ενίσχυση της φύλαξης στα σύνορα.

Ταυτοχρόνως όπως πληροφορούμαι, έχει λήξει η σύμβαση του μεταφραστή στο Hotspot εδώ και αρκετές εβδομάδες, δεν υπάρχει μεταφραστής και δεν υπάρχει οποιαδήποτε ενημέρωση για το πότε θα καλυφθεί η θέση.

Τέλος, σειρά συμβάσεων στο hotspot του νησιού λήγουν στο τέλος του έτους, ενώ η πολιτεία δεν έχει ενημερώσει τους ήδη εργαζόμενους πολλοί εκ των οποίων με 7 και 10 χρόνια εμπειρίας, για την εξέλιξη τους.

Δεδομένου ότι συμφώνως με τα επίσημα στοιχεία οι μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές τα τελευταία χρόνια στο νησί της Λέρου αυξάνονται αντί να μειώνονται και μάλιστα κάθε χρόνο τριπλασιάζονται και τετραπλασιάζονται

Δεδομένου ότι στο hotspot του νησιού υπάρχει έλλειψη μεταφραστή και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το τι μέλει γενέσθαι με το προσωπικό του οποίου οι συμβάσεις λήγουν στο τέλος του έτους

Δεδομένου ότι τα ακριτικά μας νησιά του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου έχουν σηκώσει δυσανάλογο βάρος όλα αυτά τα χρόνια στην αντιμετώπιση του προσφυγικού και μεταναστευτικού ρεύματος

Ερωτώνται οι Υπουργοί:

1.     Γιατί έφυγε η Frontex από το νησί, μετά από ποιο διάλογο με τους τοπικούς φορείς και τι θα πράξετε ώστε να επανεξεταστεί το ζήτημα;

2.     Η αποχώρηση αυτή έχει οριστικό χαρακτήρα ή θα επανεξεταστεί, σε ποιο πλαίσιο και σε ποιο χρόνο;

3.     Πότε θα καλυφθεί η θέση του μεταφραστή στο Hotspot του νησιού;

4.     Πως προτίθεστε να αντιμετωπίσετε τις συμβάσεις τις συμβάσεις του προσωπικού στο Hotspot που λήγουν στο τέλος του έτους;

Ο ερωτώντες Βουλευτές

Γιώργος Νικητιάδης

Σταύρος Μιχαηλίδης

Tags: LEROSΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣΛΕΡΟΣΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ
Share24Tweet10

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Αλλαγή διοίκησης στην ΥΝΤΕΛ με τιμή και αναγνώριση στον Αρχιπλοίαρχο Συρόπουλο

    17.02.2026
    Λέρος: Αλλαγή διοίκησης στην ΥΝΤΕΛ με τιμή και αναγνώριση στον Αρχιπλοίαρχο Συρόπουλο 1.8K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Σύλληψη 55χρονου για ασελγείς χειρονομίες σε βάρος 44χρονης

    16.02.2026
    Λέρος: Σύλληψη 55χρονου για ασελγείς χειρονομίες σε βάρος 44χρονης 1.7K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Προς κήρυξη έκτακτης ανάγκης η Λέρος λόγω των σοβαρών προβλημάτων στις λιμενικές υποδομές

    17.02.2026
    Προς κήρυξη έκτακτης ανάγκης η Λέρος λόγω των σοβαρών προβλημάτων στις λιμενικές υποδομές 1.6K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Εκτεταμένες ζημιές στο παραλιακό οδικό δίκτυο από την κακοκαιρία – Κλειστός ο…

    18.02.2026
    Λέρος: Εκτεταμένες ζημιές στο παραλιακό οδικό δίκτυο από την κακοκαιρία – Κλειστός ο δρόμος στο Δρυμώνα 1.6K
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    Λέρος: Οι ισχυρές βροχοπτώσεις μετέτρεψαν δρόμους σε ποτάμια

    18.02.2026
    Λέρος: Οι ισχυρές βροχοπτώσεις μετέτρεψαν δρόμους σε ποτάμια 1.5K
  • Το NAVARONE προτείνει αυτή την Κυριακή ένα brunch «υψηλών προδιαγραφών», με τον chef Πάνο Αντώνακα να επιμελείται ένα ιδιαίτερο μενού, για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό στο κυριακάτικο τραπέζι.

Στο μενού ξεχωρίζουν πιάτα με έντονο θαλασσινό χαρακτήρα, αλλά και κλασικές ελληνικές επιλογές, όπως αχνιστό χριστόψαρο με τσιγαριστά χόρτα, ψαρόσουπα, ντόπιο αρνάκι φρικασέ, καθώς και μοσχαρίσια γάλακτος με ψητά λαχανικά.

Η συγκεκριμένη πρόταση απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια πιο «γεμάτη» γαστρονομική εμπειρία, με πιάτα που δύσκολα βρίσκει κανείς συγκεντρωμένα σε brunch επιλογή στο νησί.
  • Με την κάμερα του Leros News και τον Νίκο Ιγνατίδη, ταξιδεύουμε αυτές τις γιορτές στην ορεινή Αρκαδία και σας μεταφέρουμε εικόνες από έναν τόπο που συνδυάζει φύση, ηρεμία και έντονη δράση.

Ο ποταμός Λάδωνας, ένας από τους πιο εντυπωσιακούς φυσικούς προορισμούς της Πελοποννήσου, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους φίλους του rafting και της εναλλακτικής εμπειρίας στη φύση. Πυκνή βλάστηση, καθαρά νερά και ένα τοπίο που αλλάζει σε κάθε στροφή του ποταμού.

Για περίπου 54 λεπτά, διασχίζουμε τον Λάδωνα σε μια διαδρομή γεμάτη εικόνες, ήχους και στιγμές που δύσκολα περιγράφονται με λόγια. Μια εμπειρία διαφορετική, αυθεντική, μακριά από την καθημερινότητα, την οποία μοιραζόμαστε με τους αναγνώστες και τους φίλους του Leros News.

Αυτό είναι το δικό μας μικρό χριστουγεννιάτικο ταξίδι.
Χρόνια πολλά σε όλους.
  • Με χαμόγελα, παιδικές φωνές και γιορτινή διάθεση πλημμύρισε την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025 ο κεντρικός δρόμος της Καμάρας, έξω από την πλατεία του γνωστού Super Market Ταχλιαμπούρη, με αφορμή το 8ο Santa Run 2025, μια φιλανθρωπική διοργάνωση που έχει πλέον καθιερωθεί και αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους.

Εκατοντάδες παιδιά, μαζί με τους γονείς τους, συμμετείχαν και φέτος στο επιτυχημένο αυτό event, το οποίο οραματίστηκε και διοργανώνει η Ολυμπιονίκης Ουρανία Ρεμπούλη, με τη στήριξη χορηγών της τοπικής οικονομίας και μεγάλο χορηγό τα Super Market Ταχλιαμπούρη.

Σύμμαχος της διοργάνωσης στάθηκε και ο καλός καιρός, με την πλατεία να γεμίζει κόσμο, ενώ το παρών έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Βρετός Κουβάς, Ελένη Χέλμη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Γιαννακός, στηρίζοντας με την παρουσία τους τη γιορτινή δράση.

Την παράσταση, πάντως, έκλεψε το νέο μέλος της οικογένειας Ταχλιαμπούρη, ένα… αληθινό «μανεκέν», που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το Santa Run απέδειξε για ακόμη μία χρονιά ότι, όταν ο αθλητισμός, η προσφορά και το πνεύμα των Χριστουγέννων συναντιούνται, η «καρδιά» του νησιού χτυπά ακόμα πιο δυνατά.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη με την επιτυχημένη εκδήλωση
  • Μια όμορφη και ουσιαστική πρωτοβουλία πραγματοποίησαν τα παιδιά της ομάδας του Πανιωνίου Λέρου, τα οποία επισκέφθηκαν το Καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Φιλοζωικού Σωματείου, που φιλοξενεί περίπου 70 σκυλάκια.

Συνολικά 35 παιδιά βρέθηκαν στον χώρο, έπαιξαν με τα ζώα, τα πήγαν βόλτα στο βουνό και πέρασαν στιγμές χαράς, δίνοντας αγάπη και φροντίδα στα φιλοξενούμενα σκυλάκια. Παράλληλα, η ομάδα προσέφερε τροφές για τα ζώα, στηρίζοντας έμπρακτα το δύσκολο έργο του Φιλοζωικού Σωματείου.

Η υπεύθυνη του καταφυγίου, Φλώρα Κουτούζου, χαρακτήρισε την επίσκεψη «υπέροχη κίνηση», ενώ η πρόεδρος του Πανιωνίου, Μαριέττα Καστή, είπε στην κάμερα ότι, σήμερα, τα παιδιά χάρηκαν πραγματικά.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Χατζηδάκης, έστειλε ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης, τονίζοντας πως «όλοι μπορούμε να υιοθετήσουμε ένα σκυλάκι και να προσφέρουμε ένα σπίτι σε ένα ζώο που το έχει ανάγκη».

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Πανιωνίου, αφού πρόκειται για μια απλή αλλά ουσιαστική και ελπιδοφόρα δράση, που αναδεικνύει την αξία της φιλοζωίας, του εθελοντισμού  και της προσφοράς.

Δείτε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη
  • Σημαντικές εξελίξεις στον τουριστικό τομέα της Λέρου καταγράφονται το τελευταίο διάστημα, με νέες συμφωνίες που αναμένεται να ενισχύσουν ουσιαστικά την επισκεψιμότητα και την τοπική οικονομία του νησιού.

Ρεπορτάζ: Νίκος Ιγνατίδης

Στο επίκεντρο αυτών των εξελίξεων βρίσκεται ο Θεόδωρος Ασβεστάς, Αναπληρωτής Πρόεδρος στον τομέα Τουρισμού του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ο οποίος υπογράφει ένα νέο, ιδιαίτερα σημαντικό deal με άμεσο αποτύπωμα για τη Λέρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τρία νέα τουριστικά γραφεία ετοιμάζονται να δραστηριοποιηθούν στο νησί, αλλάζοντας ουσιαστικά τον τουριστικό χάρτη και ανοίγοντας νέες αγορές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμφωνία με τουρκικό τουριστικό γραφείο, το οποίο δεσμεύεται για την άφιξη δύο έως τριών catamaran ημερησίως κατά τη θερινή περίοδο, γεγονός που μπορεί να δώσει ισχυρή ώθηση στον ημερήσιο και ολιγοήμερο τουρισμό.

Παράλληλα, στη Λέρο βρέθηκε και ο γνωστός τουριστικός πράκτορας κ. Κουρούνης, ο οποίος προχωρά στο άνοιγμα νέων γραφείων στο νησί, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία οργανωμένων τουριστικών ροών.

Οι πρωτοβουλίες του κ. Ασβεστά αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η Λέρος μπορεί να έχει ισχυρή παρουσία και εκπροσώπηση, προς όφελος της τοπικής οικονομίας, μέσα από στοχευμένες συνεργασίες και επαφές.

Στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, όπου πραγματοποιήθηκαν οι σχετικές επαφές, οι πρωταγωνιστές των συμφωνιών μίλησαν στο Leros News και τον Νίκο Ιγνατίδη, για μια νέα σελίδα στον τουρισμό της Λέρου, εκφράζοντας αισιοδοξία για το επόμενο καλοκαίρι και υπογραμμίζοντας ότι το νησί διαθέτει όλα τα εχέγγυα για ακόμα πιο δυναμική ανάπτυξη και διευρυμένη τουριστική σεζόν.

Οι εξελίξεις αυτές ενισχύουν την εικόνα του Θεόδωρου Ασβεστά ως ενός από τους βασικούς μοχλούς τουριστικής εξωστρέφειας, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν καταλυτικό παράγοντα για την περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού στη Λέρο.

Δείτε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη και τις δηλώσεις που ακολούθησαν:
  • ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:
Στιγμιότυπα από τον αγώνα
του Πανιωνίου Λέρου
με την ΕΑΚΑ Καλύμνου - Σε λίγο LIVE το Β΄ ημίχρονο από το κανάλι μας στο facebook
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Η Λέρος στο επίσημο καλεντάρι της Harley Davidson Club Hellas: 80 άτομα έρχονται τον Σεπτέμβριο
  • Πανιώνιος Λέρου: Επίσκεψη στο SAP Garden του Μονάχου και θερμή φιλοξενία στο Άσχαϊμ
  • Λέρος: Διακομιδή 12χρονου στην Κω με Ναυαγοσωστικό του Λιμενικού
  • Καθαρά Δευτέρα: Ποια είναι η ιστορία της παραδοσιακής λαγάνας

Νεότερα Video

Πανιώνιος Λέρου: Επίσκεψη στο SAP Garden του Μονάχου και θερμή φιλοξενία στο Άσχαϊμ

Πανιώνιος Λέρου: Επίσκεψη στο SAP Garden του Μονάχου και θερμή φιλοξενία στο Άσχαϊμ

237 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
23 Φεβρουαρίου 2026
Λέρος: Δηλώσεις του Δημάρχου Άσχαϊμ στον Νίκο Ιγνατίδη

Λέρος: Δηλώσεις του Δημάρχου Άσχαϊμ στον Νίκο Ιγνατίδη

903 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
20 Φεβρουαρίου 2026

© 2004 - 2026 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2026 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.