back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Επιλογές από Ρουμανία και Αργεντινή

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑΣτοίχημα: Επιλογές από Ρουμανία και Αργεντινή

Σε εβδομάδα υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων μπαίνουμε από σήμερα, ωστόσο απέμειναν κάποια τελευταία ματς σε επίπεδο πρωταθλημάτων, με τα οποία κλείνει η δράση του τετραημέρου.

Η 6η αγωνιστική της Σούπερλιγκ ολοκληρώνεται με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση Λαμία – Πανιώνιος, ενώ δράση υπάρχει, μεταξύ άλλων, και σε Β’ Ισπανίας, Β’ Γαλλίας, Β’ Ιταλίας και Β’ Γερμανίας. Στοιχηματικά, θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις, μία από τη λίγκα της Αργεντινής και μία από τη Ρουμανία.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, αλλά και για τα καζίνο στο ίντερνετ, βρίσκοντας, μεταξύ άλλων, αναλυτικούς οδηγούς για κάθε παιχνίδι, όπως για παράδειγμα το πολύ δημοφιλές blackjack!

Κερδίζει εύκολα η Μπάνφιλντ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά για τα παιχνίδια της Δευτέρας με Α’ Αργεντινής και την αναμέτρηση Μπάνφιλντ– Άρσεναλ Σαραντί, στην οποία θα επιλέξουμε το χάντικαπ -1 γκολ τωνγηπεδούχων σε απόδοση 2.15 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Σε περίπτωση που η Μπάνφιλντ κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά, τότε παίρνετε όλο το ποσό. Εάν η Μπάνφιλντ κερδίσει με ένα διαφορά ενός τέρματος, τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε). Πρόκειται για συνάντηση στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αργεντινής, με τους γηπεδούχους να αποτελούν το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη. Έπειτα από τέσσερα ματς έχουν συγκεντρώσει εννέα βαθμούς, όμως έρχονται από τον εκτός έδρας αποκλεισμό στο Κύπελλο απ’ τη Γοδόι Κρουζ (2-1), συνεπώς σήμερα θα θελήσουν να βγάλουν αντίδραση. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, μετρούν τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, υποδέχονται την κακή Άρσεναλ Σαραντί, που μετράει 4/4 ήττες στο πρωτάθλημα με επιμέρους σκορ 1-5, δε σκόραρε καν στα τρία τελευταία ματς! Θεωρούμε ότι η Μπάνφιλντ θα «ξεσπάσει» και θα φτάσει με σχετική άνεση στη νίκη, επιβεβαιώνοντας το στοίχημα που προτείνουμε.

Δε χάνει η Κονκόρντια

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Βολουντάρι– Κονκόρντια, με την επιλογή μας να είναι το Χ2 σε απόδοση 1.91. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α’ Ρουμανίας, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Ασταθής η παρουσία των γηπεδούχων μέχρι στιγμής στο νέο πρωτάθλημα, μετρούν ρεκόρ 4-3-5, πήραν μόλις δύο νίκες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (2-1-3), έχουν ανάμεικτα αποτελέσματα εντός έδρας. Απ’ την άλλη, η Κονκόρντια βρίσκεται στην 11η θέση με 11 πόντους, είναι στο καλύτερο μομέντουμ της σεζόν, καθώς προέρχεται από τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Μετά το εντός έδρας 2-1 επί της Σέπσι, ακολούθησε το εκτός έδρας 2-3 επί της Ντιναμό Βουκουρεστίου, σήμερα πηγαίνει με αναπτερωμένη ψυχολογία στο ματς. Ποντάρουμε στους φιλοξενούμενους, θεωρούμε ότι θα συνεχίσουν το σερί των θετικών αποτελεσμάτων και ότι απόψε δε θα ηττηθούν, στη χειρότερη των περιπτώσεων.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ