Με διπλό στόχο βγήκε από το σπίτι του ένας κύριος. Αφενός με στόχο να τιμήσει την συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της επανάσταση του 1821 και αφετέρου να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.
Ο κύριος είχε ραντεβού στο εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας για να εμβολιαστεί και βγαίνοντας από το σπίτι φόρεσε την… φουστανέλα του.
«200 χρόνια πριν όλοι οι Έλληνες ενώθηκαν να αποτινάξουν το ζυγό τον τούρκικο. Σήμερα πρέπει όλοι οι Έλληνες να ενωθούμε, να εμβολιαστούμε να αποτινάξουμε τον κορονοϊό. Η Ελλάδα πρέπει να ζήσει. Ο λόγος είναι συμβολικός για να καλέσω όλους τους Έλληνες να συμμετάσχουν στον εμβολιασμό», τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ.
ethnos.gr
















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup