back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι Depeche Mode «ξαναχτυπούν» με νέο άλμπουμ και παγκόσμια περιοδεία που θα ξεκινήσει το 2023

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑΟι Depeche Mode «ξαναχτυπούν» με νέο άλμπουμ και παγκόσμια περιοδεία που θα ξεκινήσει το 2023

Οι Depeche Mode ανακοινώνουν νέο άλμπουμ και παγκόσμια περιοδεία που θα ξεκινήσει το 2023

Οι Depeche Mode ανακοίνωσαν κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής εκπομπής από το Βερολίνο στις 4 Οκτωβρίου 2022, ότι το συγκρότημα σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ και να ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία που θα ξεκινήσει το 2023. Η επιβεβαίωση ήρθε μετά από μια σειρά αινιγματικών αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα.

Ο Dave Gahan και ο βασικός συνθέτης Martin Gore έκαναν μια προεπισκόπηση ενός μουσικού κομματιού από το επερχόμενο άλμουμ τους, το οποίο έχει τον τίτλο «Memento Mori». Το νέο άλμπουμ ηχογραφήθηκε στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια και την παραγωγή έκανε ο James Ford. Το καλλιτεχνικό ζευγάρι πρόκειται να μεταβεί στη Νέα Υόρκη για να ολοκληρώσει τις εργασίες του δίσκου.

«Είμαστε αρκετά προχωρημένοι τώρα, στην πραγματική διαδικασία ηχογράφησης», δήλωσε ο Gore. «Έχουμε τελειώσει όλα τα κομμάτια για το άλμπουμ, χωρίς να έχουν μιξαριστεί».

«Μετά το θάνατο του Fletch, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε, καθώς είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα ήθελε και αυτός, και αυτό έχει δώσει πραγματικά στο project ένα επιπλέον νόημα», εξήγησε περαιτέρω ο Martin Gore.

Πηγή: Electronic Groove

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ