back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αποπλάνηση 13χρονου από καθηγήτρια: Οι φωτογραφίες και το ξενοδοχείο ημιδιαμονής

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑΑποπλάνηση 13χρονου από καθηγήτρια: Οι φωτογραφίες και το ξενοδοχείο ημιδιαμονής

Νέα στοιχεία για την καθηγήτρια που κατηγορείται για την αποπλάνηση ανήλικου μαθητή έρχονται στη δημοσιότητα. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η οικογένεια του 13χρονου μαθητή αντιλήφθηκε ότι υπάρχουν στον υπολογιστή του φωτογραφίες από ξενοδοχεία ημιδιαμονής και διάφορα μηνύματα.

Αυτά τα ντοκουμέντα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία σε βάρος της 36χρονης καθηγήτριας έκαναν την οικογένεια του 13χρονου μαθητή να υποψιαστεί ότι κάτι συμβαίνει και να προχωρήσει σε καταγγελία στις Αρχές.

Οι φωτογραφίες σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής και τα μηνύματα

Η οικογένεια του 13χρονου μαθητή βρήκε στον υπολογιστή του παιδιού της εικόνες που την έκαναν να αποτανθεί στην Αστυνομία. Ο 13χρονος μαθητής, σύμφωνα με τις πληροφορίες, απεικονιζόταν σε φωτογραφίες μαζί με την 35χρονη καθηγήτρια να βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον που θύμιζε έντονα θεματικό δωμάτιο σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Οι φωτογραφίες αυτές, βρίσκονταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στον υπολογιστή του ανήλικου στον οποίο είχε πρόσβαση η μητέρα του, η οποία και τις ανακάλυψε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Αρχές που ανέλαβαν την υπόθεση εντόπισαν στον υπολογιστή του αγοριού δεκάδες φωτογραφίεςβίντεο και μηνύματα που του είχε στείλει η 36χρονη τον τελευταίο χρόνο που τον γνώριζε. Η φιλόλογος φέρεται να έκλεινε δωμάτια σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής για να πάει με τον 13χρονο μαθητή. Εκτός από τις φωτογραφίες, η μητέρα του ανήλικου μαθητή διάβασε, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μηνύματα όπως «Σε σκέφτομαι, μου λείπεις», που φέρεται να έστειλε η καθηγήτρια στον 13χρονο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε ορισμένα από τα μηνύματα η 36χρονη καθηγήτρια φέρεται να υποσχόταν στον μαθητή ότι θα συγκατοικήσουν μόλις εκείνος ενηλικιωθεί ή θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Σύμφωνα, πάντως, με τις ίδιες πληροφορίες, η καθηγήτρια φέρεται να είχε προειδοποιήσει τον 13χρονο ότι δεν πρέπει να μάθει κανείς τίποτα για όσα συνέβαιναν.

«Να προστατεύσουμε τον μαθητή»

Ο δικηγόρος της 35χρονης καθηγήτριας που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικου μαθητή, Απόστολος Κόντος, κάνει λόγο για πλήθος ανακριβειών που έχουν διαρρεύσει. Παράλληλα, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της κατηγορούμενης εκπαιδευτικού διαψεύδει πως η εντολέας του πρόκειται να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα (08.02.2021) και τονίζει πως θα κρατήσουν «μέχρι κεραίας τους όρους μυστικότητας της ανάκρισης».

Η ανακοίνωση:

«Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί πλήθος δημοσιευμάτων με ανακρίβειες αναφορικά με την κατηγορούμενη και την εν γένει υπόθεση. Κατανοώντας το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και σεβόμενοι τον μόχθο των εργαζόμενων στα ΜΜΕ, οφείλουμε να ενημερώσουμε πως έχει διαρρεύσει εσφαλμένως ότι η εντολέας μας θα απολογηθεί τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου.

Επισημαίνεται πως από πλευράς μας θα τηρήσουμε μέχρι κεραίας τους όρους της μυστικότητας της ανάκρισης, όπως ο νόμος και η δεοντολογία μας επιβάλει. Ιερό καθήκον όλων μας δεν μπορεί παρά είναι η προστασία του ψυχισμού του ανηλίκου και της γαλήνης της οικογένειάς του. Την ίδια ευαισθησία οφείλουμε να επιδείξουμε στην ανήλικη κόρη της κατηγορούμενης και την οικογένειά της, των οποίων η ιδιωτικότητα συνθλίβεται καθημερινά».

ethnos.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ