back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα 4 ζώδια που… «ανάβουν φωτιές» στο πέρασμά τους

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑΤα 4 ζώδια που… «ανάβουν φωτιές» στο πέρασμά τους

Είναι τα τέσσερα ζώδια στα οποία πραγματικά κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί. Δεν έχουν μόνο ομορφιά, έχουν και μια απίστευτη γοητεία που σαγηνεύει τον αντρικό πληθυσμό.

Η κάθε μια με τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά, «καίει» καρδιές και κάνει… «καταστροφές»!

ΛΕΩΝ

Η Λιονταρίνα είναι μια… βασίλισσα. Είναι επιβλητική και της αρέσει να ξεχωρίζει και να προκαλεί τον θαυμασμό. Θα την προσέξει αμέσως ένας άντρας με το που θα την δει να μπαίνει σε έναν χώρο από το μπρίο και το φλογερό της ταμπεραμέντο. Μαγνητίζει τα βλέμματα και μόνο με την παρουσία της. Η εξωτερική της εμφάνιση πάντα είναι… grande. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι τα μαλλιά της και η επιλογή της να φορά ρούχα σε έντονα χρώματα και χρυσά αξεσουάρ. Είναι μια σταρ που περπατά στο κόκκινο χαλί και όλα τα φλας αστράφτουν πάνω της.

ΚΡΙΟΣ

«Άπιαστη» η Κριαρίνα. Της αρέσει η ελευθερία, η κίνηση, έχει ευφυή και ιδιαίτερη προσωπικότητα. Ως ζώδιο της φωτιάς έχει πάθος, ένταση και «φλόγα» μέσα της. Είναι η γυναίκα που δεν θα δεσμευτεί εύκολα, που θέλει αλλαγές, εμπειρίες, δράση και περιπέτεια.  Αυτό την κάνει να μην περνά απαρατήρητη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τοξοτίνα είναι μια γυναίκα επιβλητική με την έννοια ότι πατάει στα πόδια της, ξέρει ποια είναι, τι θέλει και πόσο αξίζει. Είναι ζώδιο της φωτιάς και φυσικά διακρίνεται για το πάθος, την αυτοπεποίθηση και το σεξαπίλ της. Έχει ύφος σίγουρο, διεκδικητικό και είναι δύσκολο θηλυκό. Γοητεύει με την «άγρια» πλευρά της, αλλά και με την τάση της για ανεξαρτησία. Δεν θέλει πολλά πολλά και ακριβώς αυτό το «άπιαστο» είναι που την κάνει ακαταμάχητη για τον αντρικό πληθυσμό. Φωτιά, όνομα και πράγμα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι sexy από την φύση της και δεν χρειάζεται να κάνει σχεδόν τίποτα για να τρελάνει έναν άντρα. Μόνο να τον κοιτάξει και εκείνος θα «λιώσει». Εκπέμπει μια αύρα μυστηρίου και σαγηνεύει τους άντρες. Είναι μια «αράχνη» που απλώς πλέκει τον ιστό της και ξέρει πως τα «θύματα» θα πιαστούν στα δίχτυα της. Καθηλώνει ακόμα και με το περπάτημά της.

astrology.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ