back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ Παναγιώτη Μπαλωμένο για θέματα της Δωδεκανήσου και υπέρ των ομπρελάδων

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΟ Βασίλης Α. Υψηλάντης στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ Παναγιώτη Μπαλωμένο για θέματα της Δωδεκανήσου και υπέρ των ομπρελάδων

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης είχε συνεργασία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ Παναγιώτη Μπαλωμένο για θέματα που αφορούν τα  Δωδεκάνησα.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου, μεταξύ άλλων, έλαβε τη διαβεβαίωση από τον κ. Μπαλωμένο ότι η ΕΤΑΔ θα αφήσει στους Δήμους της Δωδεκανήσου την άμεση διαχείριση της εκμετάλλευσης των τουριστικών της παραλιών, ύστερα από προγραμματική σύμβαση που θα υπογράψουν. Έτσι οι Δήμοι θα μπορούν να συνεχίσουν να μισθώνουν τις παραλίες σε συμπολίτες μας που χρόνια ασχολούνται με τη μίσθωση ομπρελών και καθισμάτων.

Υπενθυμίζετε ότι ο Βασίλης Α. Υψηλάντης από την πρώτη στιγμή που τέθηκε το πρόβλημα ζήτησε και είχε την άμεση ανταπόκριση τόσον του γραφείου του Πρωθυπουργού όσον και του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ