back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βασίλης Υψηλάντης: Γάκης και λοιποί του ΣΥΡΙΖΑ, υβριστές και θλιβερά ανίκανοι

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΒασίλης Υψηλάντης: Γάκης και λοιποί του ΣΥΡΙΖΑ, υβριστές και θλιβερά ανίκανοι

Απάντηση του Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη στον Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ κ. Δημήτρη Γάκη για την υβριστική κριτική που δέχθηκε για την ψήφιση της τροπολογίας με το πολυνομοσχέδιο, για τη δυνατότητα απευθείας μίσθωσης ακινήτων του Δημοσίου όμορων με τουριστικές επιχειρήσεις και παραλία.

Βασίλης Α. Υψηλάντης: “Δεν με εκπλήσσει η υβριστική κριτική Γάκη σχετικά με την τροπολογία που κατέθεσα, με άλλους τρείς συναδέλφους, και υπερψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή των Ελλήνων. Ο κ. Γάκης άλλωστε δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στο ΣΥ. ΡΙ.ΖΑ. – Ε.Κ.Μ.”

 

Πολιτικά ανερμάτιστοι,  βρίσκουν ό,τι γίνεται σήμερα στον τόπο αυτό αντισυνταγματικό, θιασώτες  του κρατισμού, εμπνευστές  κάθε μέσου που αντιστρατεύεται την ανάπτυξη  του ιδιωτικού τομέα, λαϊκιστές και μαζί με όλα αυτά άσχετοι και των πιo απλών θεμάτων όπως, εν προκειμένω, μια πρακτική ρύθμιση για χρήση -με καθορισμένο αντίτιμο- δημοσίων ακινήτων προς όφελος της τουριστικής μας οικονομίας.

Με τον τρόπο αυτό,  το μόνο που καταφέρνουν  είναι να αποδεικνύουν πόσο θλιβερά ανίκανοι είναι ακόμα και στην άσκηση  σοβαρής αντιπολίτευσης.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ