back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τραγωδία στην Τήλο: Νεκροί ο Γυμνασιάρχης και μια Γερμανίδα – Το Ι.Χ τους έπεσε σε γκρεμό

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΤραγωδία στην Τήλο: Νεκροί ο Γυμνασιάρχης και μια Γερμανίδα - Το Ι.Χ τους έπεσε σε γκρεμό

Νέα τραγωδία στην Τήλο. Μέσα σε χαράδρα βρέθηκαν νεκροί ο γυμνασιάρχης του γυμνασίου – Λυκείου του σχολείου του νησιού μαζί με μια γνωστή του Γερμανίδα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες 25-10-2013/12.00 στην περιοχή Αγίου Παντελεήμονα στη νήσο Τήλο από διερχόμενους πολίτες έγινε αντιληπτό Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο είχε καταπέσει σε δύσβατη χαράδρα, που απέχει 200μ. από το οδόστρωμα. 

Σε κοντινή απόσταση από όχημα εντοπίσθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους ο ιδιοκτήτης του οχήματος ημεδαπός 51 ετών και μια 58χρονη υπήκοος Γερμανίας.

Κατόπιν αιτήματος της ΕΛ.ΑΣ., μετέβη στην Τήλο κλιμάκιο πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Υπγρεσίας Ρόδου με κατάλληλο εξοπλισμό, αποτελούμενο από έξι υπαλλήλους, με επικεφαλής τον Επιπυραγό Νικήτα Βενιό, με σκοπό την ανάσυρση των δύο άτυχων θυμάτων τροχαίου ατυχήματος, από απόκρημνη χαράδρα και από βάθος περίπου 200μ., στην περιοχή του Αγ.Παντελεήμονα. 

Η μετάβαση και η επιστροφή του κλιμακίου πραγματοποιήθηκε με το ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας και την όλη επιχείρηση συντόνισε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Η ανάσυρση των θυμάτων και η παράδοση τους στις τοπικές Αρχές ολοκληρώθηκε περί Ω/18.00 και με την ευγενική βοήθεια κατοίκων που εθελοντικά προσέτρεξαν να ενισχύσουν τις προσπάθειες των πυροσβεστών.

Οι σωροί των θανόντων μεταφέρθηκαν στη Ρόδο, με πλωτό σκάφος του Λιμενικού, προκείμενου να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση. Τα ακριβή αίτια της πτώσης του οχήματος στη χαράδρα και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Τήλου.

Με πληροφορίες από verena.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ