back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τιμές από το Λιμενικό την Πρωτοχρονιά, στο καταμαράν “Dodekanisos Express” του Γιώργου Σπανού

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΤιμές από το Λιμενικό την Πρωτοχρονιά, στο καταμαράν “Dodekanisos Express” του Γιώργου Σπανού

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικροτούσαν ανήμερα την Πρωτοχρονιά στις θαλάσσιες περιοχές της Δωδεκανήσου, όπου έπνεαν άνεμοι 7 μποφόρ, το ταχύπλοο καταμαράν “Dodekanisos Express” ήταν το πλοίο που έκανε “ποδαρικό” στα λιμάνια της Χάλκης, Τήλου, Νισύρου, Κω και Καλύμνου.

Την ίδια μέρα το προγραμματισμένο δρομολόγιο της Blue Star με προορισμό τη Ρόδο δεν εκτελέστηκε λόγω απαγόρευσης απόπλου από τον Πειραιά καθώς στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι είχαν ένταση 8-9 μποφόρ.

Το “Dodekanisos Express” ξεκίνησε το δρομολόγιό του στις 8 το πρωί και επέστρεψε στο λιμάνι της Ρόδου στις 5 το απόγευμα.

Στο λιμάνι της “Κολόνας” το υποδέχθηκαν ο περιφερειάρχης του Λιμενικού κ. Γιάννης Αργυρίου, ο κεντρικός λιμενάρχης κ. Νίκος Αρμπουνιώτης και ο διοικητής του Β. Λιμενικού κ. Δημήτρης Συκιανάκης οι οποίοι και αντάλλαξαν ευχές με τον πλοίαρχο κ. Μιχάλη Παπακωνσταντίνου και τα μέλη του πληρώματος, καθώς και με τον πρόεδρο της “Dodekanisos Seaways” κ. Γιώργο Σπανό.

Στη φωτογραφία ο πλοίαρχος του “Dodekanisos Express” παραλαμβάνει από τον κ. Αργυρίου αναμνηστική πλακέτα του Λιμενικού Σώματος με τα νησιά της Δωδεκανήσου μιας και ήταν το πρώτο πλοίο που κατέπλευσε στο λιμάνι της Ρόδου.

rodosalarm.gr

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ