back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σύσκεψη στο Επαρχείο Καλύμνου για την εξυπηρέτηση των φορολογουμένων στα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΣύσκεψη στο Επαρχείο Καλύμνου για την εξυπηρέτηση των φορολογουμένων στα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Επαρχείο Καλύμνου σύσκεψη με τη συμμετοχή του Δημάρχου Καλυμνίων κ. Διακομιχάλη, του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου κ. Καλαθιανάκη του Προέδρου του Συλλόγου Λογιστών κ. Κοπανέζου καθώς και μελών του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

Η σύσκεψη προκλήθηκε ενόψει της επικείμενης τηλεδιάσκεψης με τον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλή με τον οποίο θα συζητηθεί το θέμα της εξυπηρέτησης των φορολογουμένων στα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου . Από τους συμμετέχοντες διατυπώθηκαν τα προβλήματα που έχουν εντοπισθεί όσον αφορά την εξυπηρέτηση των πολιτών των νησιών μας καθώς και προτάσεις από κοινού αποδεκτές για την αντιμετώπιση τους.

Να σημειωθεί ότι η ανάγκη της προετοιμασίας και της συνεννόησης για την αντιμετώπιση του θέματος, διαπιστώθηκε μετά τη συμμετοχή του υπογράφοντα και των παρόντων στη σημερινή σύσκεψη, σε συνεδρίαση υποεπιτροπής της Βουλής , στην οποία προεδρεύει ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Κόνσολας και είχε ως αντικείμενο συζήτησης την καλύτερη εξυπηρέτηση των φορολογουμένων των νησιών.

Ο Έπαρχος Π.Ε. Καλύμνου
Εμμανουήλ Γ. Μουσελλής

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ