Περιεχόμενο άρθρου
Με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συζητά την υποψηφιότητα του Κ. Σκανδαλίδη για την Περιφέρεια νοτίου Αιγαίου, από την Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ νότιας Δωδεκανήσου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
Οι στιγμές είναι κρίσιμες για τη χώρα καθώς η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού υφίσταται τις καταστροφικές συνέπειες της ακολουθούμενης από την συγκυβέρνηση πολιτικής.
Δημοσιεύματα σαν και αυτά που αναφέρονται σε δήθεν συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη κομμάτων του νεοφιλελευθερισμού και της διαπλοκής σαν κι αυτό που υπηρέτησε πιστά επί δεκαετίες ο Κ. Σκανδαλίδης και οδήγησαν την χώρα στη σημερινή κατάσταση, είναι προκλητικά αν δεν είναι γελοία.
Ακολουθήστε το Leros News στο κανάλι μας στο YouTube
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Λέρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο lerosnews.gr
Σχόλια αναγνωστών …
Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν έγκρισης.