back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συναντήσεις του Γιάννη Παππά στην Κω

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΣυναντήσεις του Γιάννη Παππά στην Κω

Στην Κω βρέθηκε από την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 ο πολιτευτής και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Παππάς, ο οποίος συναντήθηκε με τοπικά στελέχη της παράταξης και φίλους ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγικούς φορείς και καταστηματάρχες του νησιού.

Στις συναντήσεις του ο κ. Παππάς τόνισε και δεσμεύτηκε πως θα παραμείνει δίπλα στους Κώους πολίτες και στην τοπική κοινωνία, σε ό,τι χρειαστούν, διεκδικώντας, το καλύτερο δυνατό για την εξεύρεση λύσεων και την αντιμετώπιση των βασικών προβλημάτων που υπάρχουν.

Όπως δηλώνει και ο ίδιος η Κως παραμένει ένα ξεχωριστό κομμάτι για κείνον καθώς τον συνδέουν πολλά με το νησί του Ιπποκράτη και τους ανθρώπους του.

Ο κ. Παππάς δήλωσε πως θα συνεχίζει πάντα να βρίσκεται στις επάλξεις, θα μάχεται και θα αγωνίζεται για το καλό των νησιών μας στα Δωδεκάνησα τα οποία θα πρέπει να αποτελούν κέντρο αναφοράς όλης της Ελλάδας. Κατά την παραμονή του, ο κ. Παππάς παρέστη και στην ομιλία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο ξενοδοχείο “Kos Hotel” και την επομένη, πραγματοποίησε περιοδεία στην πόλη. Την Κυριακή το απόγευμα μετέβη στην Ρόδο.

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ