Την Τήλο επισκέφτηκε ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης. Στο λιμάνι του νησιού τον υποδέχθηκαν, ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Οικονόμου και τα Μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Τήλου, ο επικεφαλής της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο κ. Μάνος Χατζηφούντας και φίλοι του βουλευτή.
Κατά την παραμονή του στο νησί επισκέφθηκε εθιμοτυπικά την Δήμαρχο του νησιού κ. Μαρία Καμμά Αλιφέρη, το Πολυδύναμο ιατρείο της Τήλου και την πρωτοπόρο επιχείρηση ανακύκλωσης Just Go Zero Waste. Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης αναφερόμενος στην υποδειγματική λειτουργία της επιχείρησης σε 12μηνη βάση, τόνισε ότι μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα στον τομέα του περιβάλλοντος για όλη τη νησιωτική Ελλάδα.
Τέλος, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολίτες το νησιού, που του εκδήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους τόσο στο πρόσωπό του, όσο και στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.






















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»