Μετά από έξι ώρες επίπονης προσπάθειας των ιατρών του ΚΥ της Πάτμου, προκειμένου να βρεθεί Νοσοκομείο αποδοχής, διακομίστηκε τελικά από το ΕΚΑΒ στις 6.30 το απόγευμα της Δευτέρας μια 63χρονη γυναίκα στη νευροχειρουργική κλινική του Ερυθρού Σταυρού.
Η 63χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάτμου τη Δευτέρα 12 Ιουλίου το πρωί, μετά από ρήξη ανευρύσματος που υπέστη την ώρα που ανέβαινε σε μοναστήρι του νησιού.
Άμεσα οι ιατροί επικοινώνησαν με το ΕΚΑΒ, η διοίκηση του οποίου τους ζητούσε να βρουν οι ίδιοι Νοσοκομείο ώστε να γίνει διακομιδή σε νευροχειρουργική κλινική.
Η αγωνία των Γιατρών εντείνονταν όσο περνούσε η ώρα και τους παρέπεμπαν από ένα Νοσοκομείο σε άλλο με τη κατάσταση της ασθενούς να επιδεινώνεται.
Τελικά η διακομιδή της γυναίκας πραγματοποιήθηκε στην νευροχειρουργική κλινική του Ερυθρού Σταυρού όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε βαριά κατάσταση.
Πηγή: ertnews.gr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα
Λέρος: Παραδοσιακό Πανηγύρι στον Δρυμώνα στις 16 Αυγούστου
Λέρος: Παροχή συνδρομής σε 27χρονο τραυματία στο Παντέλι από το Λιμενικό
Τρεις διακομιδές ασθενών από Λέρο και Λειψούς
Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα