back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μήνυση για συκοφαντία κατέθεσε ο Μάνος Κόνσολας

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΜήνυση για συκοφαντία κατέθεσε ο Μάνος Κόνσολας

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση κατέθεσε χθες ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας, κατά εκπαιδευτικού της περιοχής μας, ο οποίος τους τελευταίους μήνες αναρτά στο διαδίκτυο συκοφαντικά σε βάρος του σχόλια!

Η έγκληση κατατέθηκε από τον δικηγόρο του βουλευτή κ. Μανώλη Κουτσούκο στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και με αυτήν ζητείται η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του εκπαιδευτικού για την ηθική βλάβη που προκάλεσε η άδικη και αξιόποινη συμπεριφορά του στον Επίκουρο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου και βουλευτή Δωδεκανήσου Μάνο Κόνσολα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην έγκληση, όλα ξεκίνησαν από τον Αύγουστο του 2012, οπότε και ο κ. Κόνσολας άρχισε να δέχεται εντελώς αναίτια από τον εγκαλούμενο πρωτοφανή πόλεμο λάσπης με αισχρά κείμενα που αναρτά στο διαδίκτυο και τα κοινοποιεί σε δεκάδες αποδέκτες με αισχρούς και συκοφαντικούς για το πρόσωπο του βουλευτή ισχυρισμούς αμφισβητώντας την επιστημοσύνη του και τους τίτλους σπουδών του.  

Όλα αυτά τα συκοφαντικά δημοσιεύματα του εγκαλουμένου σαν στόχο έχουν να βλάψουν την Πανεπιστημιακή και Πολιτική σταδιοδρομία του κ. Κόνσολα – όπως ο ίδιος επισημαίνει – με ψευδείς, και συκοφαντικούς ισχυρισμούς οι οποίοι άρχισαν τον μήνα Αύγουστο του 2012 και συνεχίζονται με εντονότερο ρυθμό μέχρι και σήμερα προφανώς διότι ο βουλευτής, αποφάσισε να «σιωπήσω» για να μην υποβιβάσω τον εαυτό μου στο επίπεδο του συκοφάντη μου. 

Η «αδιαφορία» του όμως αυτή φαίνεται ότι προκάλεσε στον εγκαλούμενο αισθήματα για εντονότερο διασυρμό μου αφού πέραν των αισχρών δημοσιευμάτων του ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός θεώρησε τη σκόπιμη «σιωπή» του ως αδυναμία μου γι’ αυτό και άρχισε να τον προκαλεί να τον καταμηνύσει. 
Μάλιστα το τελευταίο διάστημα τα ηλεκτρονικά δημοσιεύματα του εκπαιδευτικού για το πρόσωπο του κ. Κόνσολα συνοδεύουν και διάφορες φωτογραφίες που στόχο έχουν την γελοιοποίησή του. 

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου ξεκαθαρίζει στην ίδια έγκληση πως ουδεμία σχέση, επαφή, διαφορά ή συναλλαγή δεν είχε ποτέ με τον άγνωστο σε αυτόν εκπαιδευτικό τον οποίο ουδέποτε προκάλεσε για οποιονδήποτε λόγο, για αυτό και η όλη συμπεριφορά του είναι απρόκλητη. 
Ο κ. Κόνσολας επισημαίνει επίσης πως «με τους ισχυρισμούς και χαρακτηρισμούς του εγκαλούμενου έχει τρωθεί σε μεγάλο βαθμό η τιμή, η υπόληψή του και γενικά η προσωπικότητα του ως Ακαδημαϊκού και ως Πολιτικού και ζητά να κινηθεί η νόμιμη διαδικασία σε βάρος του». 

Εφημερίδα Ροδιακή

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ