back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΜήνυμα Μίκας Ιατρίδη για τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023

Δωδεκανήσιες & Δωδεκανήσιοι,

Φίλες και Φίλοι,

Την Κυριακή, στη μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας, τις εθνικές εκλογές, σας καλώ να ψηφίσετε με κριτήριο το συμφέρον της πατρίδας και της Δωδεκανήσου.

Σας καλώ να δώσετε ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρωθυπουργό που αντιμετώπισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μεγάλες και πρωτοφανείς προκλήσεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Στον Πρωθυπουργό που σήκωσε την Ελλάδα ψηλά, που θωράκισε τα σύνορά της, που ανέκτησε τη διεθνή αξιοπιστία της, που την έκανε βιώσιμη και την οδήγησε με στρατηγικά και σταθερά βήματα στο δρόμο της προκοπής και της εξωστρέφειας.

Εμείς εδώ στα ακριτικά νησιά μας, το σύνορο της Ελλάδας και της Ευρώπης, γνωρίζουμε καλά την αξία του αισθήματος της ασφάλειας. Και η Νέα Δημοκρατία δούλεψε μεθοδικά για να το πετύχει.

Νιώθουμε ασφαλείς γιατί τα σύνορά μας φυλάσσονται, γιατί δρομολογούνται έργα που συμβάλλουν στον μέγιστο βαθμό στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, εξασφαλίζονται χρηματοδοτήσεις για δημιουργία και βελτίωση υποδομών, γιατί μειώθηκε η ανεργία, γιατί δημιουργούνται συνεχώς ευκαιρίες ανάπτυξης.

Φίλες και φίλοι,

Σας καλώ να με στηρίξετε και να δώσετε την ψήφο εμπιστοσύνης σας σε εμένα που ήμουν πάντα δίπλα σας, σε κάθε ανάγκη σας, σε κάθε θέμα που απασχόλησε το νησί σας, εσάς και την οικογένειά σας.

Σας καλώ να γίνεται η μεγάλη μου δύναμη για να μπορέσω την επόμενη τετραετία να εργασθώ και πάλι για τα υπέροχα νησιά μας, για όλους εσάς, για όλους εμάς! Με σεβασμό και αγάπη για αυτόν τον τόπο που ξεχωρίζει!

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που σταθερά μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια!

Με τη Νίκη!

Μίκα Ιατρίδη,

υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ