back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μ. Κόνσολας: «Οι εξαγγελίες του κ. Τσίπρα για το ΦΠΑ, κρύβουν συμφωνίες για να μεταφερθούν παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες από άλλες χώρες»

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΜ. Κόνσολας: «Οι εξαγγελίες του κ. Τσίπρα για το ΦΠΑ, κρύβουν συμφωνίες για να μεταφερθούν παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες από άλλες χώρες»

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ:  «Οι εξαγγελίες του κ. Τσίπρα για το ΦΠΑ στα νησιά, κρύβουν τις ανομολόγητες συμφωνίες που έχει συνάψει για να μεταφερθούν στην Ελλάδα παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες από άλλες χώρες»

Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε την παράταση ισχύος των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα πέντε νησιά του Αιγαίου που ο ίδιος επέλεξε να μετατρέψει σε χώρους εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών και προσφύγων κάτω από άθλιες συνθήκες. 

Την κατάργησή τους είχε αποφασίσει και ψηφίσει ο ίδιος, ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι απέρριψε την τροπολογία που είχε καταθέσει η Νέα Δημοκρατία για τη διατήρησή τους και τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά και το Μάιο του 2018. 

Το ερώτημα είναι τι άλλαξε από τότε για να εξαγγείλει ο κ. Τσίπρας σήμερα την παράταση ισχύος των συντελεστών ΦΠΑ σε Κω, Λέρο, Λέσβο, Σάμο και Χίο. 

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι οι ανομολόγητες συμφωνίες που έχει συνάψει ο κ. Τσίπρα εις βάρος της χώρας και περιλαμβάνουν τη μετατροπή της Ελλάδας σε χώρο εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών και προσφύγων.

Ο Πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει στα εξής ερωτήματα:

– Προτίθεται να δεχθεί τη μεταφορά στην Ελλάδα παράνομων μεταναστών και προσφύγων από άλλες χώρες της Ευρώπης;

– Προτίθεται να δημιουργήσει νέους χώρους εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών και προσφύγων στα πέντε νησιά του Αιγαίου αλλά και όχι μόνο;

– Τι ακριβώς έχει συμφωνήσει για να ανακοινώνει, όψιμα, την παράταση ισχύος των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα πέντε νησιά του Αιγαίου;

Η εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού, αλλά και των εθνικών θεμάτων, την οποία έχει απροκάλυπτα υιοθετήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αποτελεί μια άθλια πρακτική, που μόνο κινδύνους εγκυμονεί για τη χώρα».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ