Από τις πρώτες πρωινές ώρες προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και βαθμιαία στα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στην Κρήτη, ενώ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 4 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία από 8 έως 19 βαθμούς, στην Ήπειρο από 5 έως 18 βαθμούς, στη Στερεά Ελλάδα και το Ιόνιο από 8 έως 18 βαθμούς, στην Πελοπόννησο από 5 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 18 βαθμούς και στην Κρήτη από 10 έως 20 βαθμούς.
Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 με 4 και στα νότια έως 5 μποφόρ.


















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου