back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ιωάννης Παππάς: Ενίσχυση της πυροσβεστικής δύναμης στη Ρόδο- Δημιουργία Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη Σύμη

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΙωάννης Παππάς: Ενίσχυση της πυροσβεστικής δύναμης στη Ρόδο- Δημιουργία Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη Σύμη

Έγιναν πράξη από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, όσα ζητήθηκαν, από την πρόσφατη συνάντηση εργασίας που είχε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Χρήστος Στυλιανίδης, με φορείς στο νησί της Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, στο Αεροδρόμιο Μαριτσών, έφτασαν σήμερα 2 αεροσκάφη Air Tractor AT-82 A Fire Boss και ένα ελικόπτερο μεσαίου τύπου.

Επίσης, ξεκίνησε να λειτουργεί στο νησί της Σύμης Πυροσβεστικό Κλιμάκιο. Έχει καταφθάσει στο νησί ένα πυροσβεστικό όχημα και το κλιμάκιο θα στελεχώσουν 5 πυροσβέστες, καθώς και αλλά 2 οχήματα που θα παραχωρηθούν από τον Δήμο Σύμης.

Σημειωτέον, πως για την ανάγκη δημιουργίας Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο νησί της Σύμης, είχε πραγματοποιήσει πλήθος συσκέψεων ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, με τον τέως Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, αλλά και με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Χρήστο Στυλιανίδη.

Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω σημαντικό ζήτημα, είχε τονιστεί από τον κύριο Παππά στην πρώτη συνάντηση που είχε με τον κύριο Στυλιανίδη, από όπου ξεκίνησε και ο σχεδιασμός της υλοποίησης του.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ