back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευχαριστήρια Δήλωση Ν. Σαντορινιού μετά το αποτέλεσμα των εκλογών

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΕυχαριστήρια Δήλωση Ν. Σαντορινιού μετά το αποτέλεσμα των εκλογών

Ν. Σαντορινιός: Ευχαριστώ από καρδιάς τους Δωδεκανήσιους για την στήριξη τους.  Θα είμαι παρών, όπως πάντα, σε όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των νησιών, δίπλα στον νησιώτη και τις καθημερινές του ανάγκες»

Οι εκλογές αυτές μας έφεραν όλους μπροστά σε διλλήματα και κρίσιμες αποφάσεις. Ο Ελληνικός λαός, μέσα σε δημοκρατικές συνθήκες, έκανε την τελική επιλογή του και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με ένα ισχυρό ποσοστό που φέρει ευθύνες για εκπροσώπηση της κοινωνίας και ακόμη μεγαλύτερο έργο.

Προσωπικά, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις νησιώτισσες και τους νησιώτες που με τίμησαν με την ψήφο τους και με όρισαν, εκ νέου, εκπρόσωπο της Δωδεκανήσου στην Βουλή των Ελλήνων. Η τιμή, η συγκίνηση, η ευθύνη και η χαρά μου, αντικατοπτρίζονται στα πρόσωπα χιλιάδων νησιωτών που συνάντησα σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Μπορώ με περηφάνια να πω ότι, από την θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής συνέβαλα στην ανάδειξη της Νησιωτικότητας σε κεντρικό ζήτημα της πολιτικής ατζέντας. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να δώσει όραμα και προοπτικές στις νησιωτικές κοινωνίες. Η σημερινή ημέρα, μας βρίσκει έμπειρους και δυνατούς. Ο αγώνας που δώσαμε όλοι μαζί για τα νησιά μας δεν σταματά εδώ. Με καθαρές προτάσεις και πάντα με γνώμονα το συμφέρον του νησιώτη, θα συνεχίσω να διεκδικώ ίσες ευκαιρίες, στην Υγεία, στην Παιδεία, στην επιχειρηματικότητα και στην Ανάπτυξη για όλα τα νησιά.

Ευχαριστώ από καρδιάς κάθε έναν και κάθε μια ξεχωριστά για την στήριξη τους και υπόσχομαι, όπως κάθε φορά, να είμαι παρών, όπως πάντα, σε όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των νησιών, δίπλα στον νησιώτη και τις καθημερινές του ανάγκες. 

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ