back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ευχαριστήρια επιστολή Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου στον πρόεδρο της Dodekanisos Seaways

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΕυχαριστήρια επιστολή Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου στον πρόεδρο της Dodekanisos Seaways

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Ζούμε σε μια νησιωτική Περιφέρεια και το θέμα των μετακινήσεων και της καλής συγκοινωνιακής επικοινωνίας μεταξύ των νησιών μας είναι μείζονος σημασίας για την ανάπτυξη και την ευημερία τους .

Στον τομέα αυτό συνεισφέρετε σημαντικά με τα ταχύπλοα σκάφη σας που ενώνουν τα νησιά μας και διευκολύνουν τη μετακίνηση ανθρώπων και τη μεταφορά αγαθών . Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια που προσφέρετε στην Περιφερειακή μας Ενότητα, κάθε φορά που χρειάζεται να πραγματοποιηθούν μετακινήσεις με μειωμένο εισιτήριο ή να μεταφερθεί δωρεάν εξοπλισμός για τις υπηρεσίες μας.

Ανταποκρίνεστε πάντοτε στα αιτήματα μας, με προθυμία , αμεσότητα και καλή διάθεση, όπως την τελευταία φορά με τη μεταφορά των υπολογιστών για το ΚΕΣΥ Καλύμνου από τη Ρόδο, κάτι που μας διευκολύνει να προσπερνάμε τις μικρές καθημερινές δυσκολίες στην άσκηση των καθηκόντων μας και να προχωράμε ευκολότερα την προσπάθεια μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ, και ευχόμαστε να έχετε υγεία και δύναμη και να συνεχίσετε να αναπτύσσετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα και να βελτιώνετε τις παρεχόμενες στους συμπολίτες μας συγκοινωνιακές υπηρεσίες.

Με εκτίμηση
Ο Έπαρχος Π.Ε. Καλύμνου

Εμμανουήλ Γεωργίου Μουσελλής

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ