back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι δραστηριότητες του υποψήφιου βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη (15/5/2023)

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΟι δραστηριότητες του υποψήφιου βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη (15/5/2023)

Δίπλα στην επιτυχία της ‘’ΑΣΠΙΣ ΣΑΛΑΚΟΥ’’ και στη Γιορτή της Φράουλας ο Βασίλης Α. Υψηλάντης

Ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου, Βασίλης Α. Υψηλάντης, έπειτα από την άφιξή του στη Ρόδο από την Κάλυμνο, περιόδευσε σε χωριά του νησιού και πιο συγκεκριμένα σε Παραδείσι και Σάλακο.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης ξεκίνησε την περιοδεία του από το Παραδείσι αφού απηύθυνε χαιρετισμό στη Γιορτή της Φράουλας και συνομίλησε με τους κατοίκους, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με θέρμη.

Εν συνεχεία, επισκέφθηκε την Σάλακο όπου γιόρτασε μαζί με όλους τους κατοίκους την άνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας ‘’ΑΣΠΙΣ ΣΑΛΑΚΟΥ’’ στην Β’ Τοπική Κατηγορία και απένειμε μετάλλια στους αθλητές για την διάκρισή τους.

Επίσκεψη του Βασίλη Α. Υψηλάντη σε γειτονιές κι υπηρεσίες της Ρόδου

Ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου, Βασίλης Α. Υψηλάντης, στα πλαίσια της περιοδείας του στο κέντρο της Ρόδου επισκέφθηκε γειτονιές και υπηρεσίες του νησιού.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης ξεκίνησε με βόλτα στην Μητρόπολη της Ρόδου. Εν συνεχεία, επισκέφθηκε τη Δ.Ο.Υ Ρόδου, τη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης Π.Ν.ΑΙ., τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Δωδεκανήσου, τη Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τη Διεύθυνση Δασών, τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής, το Τμήμα Αλιείας και Αγροτικής Ανάπτυξης και το Τμήμα Γεωργίας.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης συνομίλησε με τους υπαλλήλους και τους προϊσταμένους όλων των υπηρεσιών και δήλωσε πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της λειτουργίας των εργασιών τους.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ