back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δημοσιεύθηκε η 3η Πρόσκληση για το Τοπικό Πρόγραμμα LEADER Δωδεκανήσου – Τελευταία ευκαιρία χρηματοδότησης μέσω του προγράμματος

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΔημοσιεύθηκε η 3η Πρόσκληση για το Τοπικό Πρόγραμμα LEADER Δωδεκανήσου - Τελευταία ευκαιρία χρηματοδότησης μέσω του προγράμματος

Η ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε. ως Ομάδα Τοπικής Δράσης του τοπικού προγράμματος LEADER του Π.Α.Α. 2007-2013, δημοσιοποίησε την 3η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, με την οποία καλούνται οι υποψήφιοι επενδυτές να υποβάλλουν τις προτάσεις τους μέχρι την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015.

Στην περιοχή εφαρμογής του προγράμματος (ανάλογα με την δράση) περιλαμβάνονται: στο νησί της Ρόδου οι Δημοτικές Ενότητες: Αρχαγγέλου, Αφάντου, Καλλιθέας, Λινδίων, Πεταλούδων. Στο νησί της Κω οι Δημοτικές Ενότητες: Δικαίου και Ηρακλειδών και οι Δήμοι: Λέρου, Λειψών, Πάτμου και Αγαθονησίου.

 Δικαιούχοι του προγράμματος και ανάλογα με τις δράσεις, είναι: Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα, ΟΤΑ, Νομικά Πρόσωπα των ΟΤΑ και Ιδιωτικοί φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. 

Οι δράσεις αφορούν ενδεικτικά την ενίσχυση σε: ειδικές μορφές τουρισμού, μικρές βιοτεχνίες, μεταποίηση φυτικής και ζωικής παραγωγής, μικρά έργα δημόσιου χαρακτήρα στους τομείς του περιβάλλοντος και πολιτισμού. 

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και τα παραρτήματά της, διατίθενται δωρεάν σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, στα γραφεία της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε., 28ης Οκτωβρίου 72 στη Ρόδο, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Επίσης είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα: www.ando.gr.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2241075323 (εσωτ. 14, 24) κ.κ. Πουλάκης και Κοτζιμπασοπούλου.

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ