back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο Τύπου Σύριζα Κω – ΒΟΡ. ΔΩΔ/ΣΟΥ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΔελτίο Τύπου Σύριζα Κω - ΒΟΡ. ΔΩΔ/ΣΟΥ

Επιτέλους! Μια νίκη που την είχαμε απόλυτη ανάγκη.

Μια νίκη που ήρθε γιατί όλα τα πέτρινα χρόνια που ήμαστε στους αγώνες.

Και θα συνεχίσουμε να είμαστε!

Γιατί όπως έλεγε και ο Γκαίτε:

“Ο κόσμος προχωράει προς τα εμπρός μόνο επειδή υπάρχουν εκείνοι που του αντιτάσσονται”.

Θα συνεχίσουμε λοιπόν τους αγώνες για να προχωρήσει ο κόσμος προς τα εμπρός!

 Έφτασε η ώρα να αντιστραφούν οι όροι στην πολιτική ζωή του τόπου μας διότι για εμάς προέχει ο κόσμος της εργασίας απέναντι στο κεφάλαιο, προέχει ο άνθρωπος απέναντι στο κέρδος, για εμάς προέχει να επιλύουμε τα κοινωνικά προβλήματα από το  να ρίχνουμε καυσόξυλα στα τζάκια της διαπλοκής.

 Ευχαριστούμε τους συμπατριώτες μας στα Δωδεκάνησα για τη πρωτιά που έδωσαν στο κόμμα μας.  Το κυρίαρχο αίσθημα μας αυτή την ώρα δεν είναι η έπαρση του νικητή αλλά  της ευθύνης απέναντι στην ιστορική πρόκληση.

 Κατανοούμε τα αποτελέσματα  από τη Κάλυμνο οι συμπατριώτες μας, μας έδειξαν τη πικρία τους.

 Οι βουλευτές του νομού μας επωμίζονται  την ευθύνη να είναι κοντά σε κάθε νησί και σε κάθε κοινωνική ομάδα του τόπου μας. Η εκλογή βουλευτή από το βόρειο συγκρότημα είναι μια μεγάλη επιτυχία των οργανώσεων μας αλλά και του ίδιου του σ. Ηλία. Καλή δύναμη.

 Στο νέο ιστορικό πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε νησί οφείλουν να ανασυγκροτηθούν και να αποτελέσουν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των πολιτών και της κεντρικής κυβέρνησης να αποτελέσουν το βασικό μοχλό πίεσης για να ανταποκριθούμε στην ιστορική μας  ευθύνη.

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ