Σε αναμονή των νέων διαδικασιών που θα προκύψουν από το Συνέδριο του Νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς «Κίνημα Αλλαγής» ορίζεται προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσων, η οποία σε συνεργασία με τον Συντονιστή Δικτύου Εμπιστοσύνης, κ. Βασίλη Πίτση, θα οδηγήσει τα νησιά Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο, Αστυπάλαια, Αγαθονήσι και Λειψούς στις αρχαιρεσίες της 04/03/2018 για την εκλογή συνέδρων.
Η Συντονιστική Επιτροπή απαρτίζεται από τους Βασίλαρο Νίκο, Γαβαλά Κατερίνα, Καλοκαιρινό Αλέξανδρο, Κανταρτζή Νίκο, Καρπαθάκη Ιωάννη, Μπακρυσιώρη Σαράντο, Ντάλια Αναστάσιο, Σλίμαν Φώτη.
Αυτές τις μέρες θα λειτουργήσει η ιστοσελίδα του Κινήματος Αλλαγής (kinimaallagis.gr) μέσα από την οποία μπορούν να εγγραφούν νέα μέλη ως τις 22/2/2018, αλλά και όλα τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη θα μπορούν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους.
Το συνέδριο θα λάβει χώρα στην Αθήνα από 16 εως 18 Μαρτίου.
Στα πλαίσια προσυνεδριακού διαλόγου καλείστε όλοι να παρευρεθείτε στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Κω, στο ξενοδοχείο «Άστρον», στις 17/02 και ώρα 11.30 πμ, με τον τ. Υπουργό και Βουλευτή της Δη.Συ. κ. Κώστα Σκανδαλίδη με σκοπό τόσο να αναλυθούν τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα όσο και να διατυπωθούν προτάσεις και απόψεις που αφορούν τον νέο πολιτικό φορέα.















![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου