back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Τύπου Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΔελτίο Τύπου Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου

Ο Έπαρχος  Καλύμνου κ. Θεμέλαρος υποδέχθηκε χθες, 24-06-2018, στο νησί της Λέρου  τους εκπροσώπους του  ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ που σε συνεργασία με το  Συμβουλευτικό  Κέντρο Ρόδου και το Κέντρο Κοινωνικής Επανένταξης  Ηρακλείου  Κρήτης, πραγματοποιούν ενημερωτική  εκστρατεία με ιστιοφόρο, για τον εορτασμό της παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών. Ακολούθησε ενημερωτική συζήτηση στο Κινηματοθέατρο Λέρου  και διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια στους πολίτες. Η αποστολή θα συνεχίσει την  πορεία  της με επόμενους σταθμούς το νησί των Λειψών , της Πάτμου και της Καλύμνου.

Προχωρά  η διαδικασία για την υλοποίηση των παρακάτω έργων, μετά την έγκριση από την οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  των όρων  δημοπράτησης τους:

  1. «Διαμόρφωση περιβάλλοντα  χώρου στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης  ΑΜΕΑ στην  Κάλυμνο»
  2.  «Επαναδιαγράμμιση  οδοστρώματος  επαρχιακού οδικού  Δικτύου νήσου Καλύμνου.»
  3. «Επαναδιαγράμμιση  οδοστρώματος  επαρχιακού οδικού  Δικτύου νήσου Λέρου».
  4. «Επαναδιαγράμμιση  οδοστρώματος  επαρχιακού οδικού  Δικτύου νήσων Αστυπάλαιας , Πάτμου και λοιπών νησιών της Δωδεκανήσου».  

Επίσης εγκρίθηκαν: 

  1. το πρακτικό παραλαβής και αξιολόγησης προσφορών του ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων του κοινωνικού   παντοπωλείου της Ρόδου και των παραρτημάτων  του της Καλύμνου , Κω και Καρπάθου.και το πρακτικό αποσφράγισης και ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του διαγωνισμού   για την προμήθεια τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομή,  του ΤΕΒΑ για την Π.Ε.ΚΑΛΥΜΝΟΥ – ΚΑΡΠΑΘΟΥ- ΚΑΣΟΥ

Τέλος κατακυρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για την υλοποίηση του  έργου «Καταπολέμηση κουνουπιών  για το έτος 2018   στις Περιφερειακές Ενότητες Καλύμνου και Κω.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ